Karacabey'de dev yılan korkuttu VİDEO

Bursa'nın Karacabey ilçesinde iş makinasının çalışması sırasında ortaya çıkan 5.5 metre uzunluğundaki yılan korku yarattı. İşçilerin cep telefonu ile çektiği dev yılan can havli ile sağa sola saldırdıktan sonra öldü. İşte o yılan:

GİRİŞ 25.06.2010 16:00 GÜNCELLEME 25.06.2010 16:00
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Dozerin kaldırdığı kayanın altından çıkan 5,5 metrelik dev yılan işçileri korkuttu. Yılanın cep telefonuyla çekilmiş görüntüsü sosyal paylaşım sitesi facebook'da günün en çok paylaşılan videosu oldu.

Bursa'nın Karacabey ilçesinin Karadağ mevkiindeki kireç ocağı yakınlarında çalışan iş makinasının darbesiyle kaldırılan kayanın altından iki yılan çıktı.

Kepçe darbesiyle yaralanan yılanlardan birisi, can havliyle sağa sola saldırtıksan bir süre sonra öldürülürken diğer yılan kaçtı.

İşçilerin cep telefonu kamerasıyla görüntülediği ve türü belirlenemeyen yılanın, 5,5 metre uzunluğunda ve 20 santimetre kalınlığında olduğu belirtildi.

İşte dev yılanın videosu:

YORUMLAR 31
  • Nadir uludağ 13 yıl önce Şikayet Et
    haber7 ye yakışmıyor. aynı videoyu geçen sene izlemiştim haber7 den anlayamadığım ne çıkarınız var aynı videoyu yayınlamaya millete eğlence olsun diye mi? bari paylaşım sitelerinden farklı bi video koyun inandırıcı olsun haber7 sitesine güveni sarsmayın saygılar
    Cevapla
  • suleyman d 13 yıl önce Şikayet Et
    H7 NİN KADROLU YILANI:)) KAH BİTLİSTE KAH AMASYADA,ENSON KARACABEYDE GÖRÜL. Yıldırım Aktunanın kadrolu bir koçu vardı.Her açılışa kesilmek üzere götürülen koç yine her seferinde birilerinin ricasıyla ,olmadı Aktunanı ricasıyla kesilmekten kurtulurBir sonraki açılışa yeni kurban alınmaktan kurtulurlardı.Ta ki bu koçu birşekilde tanıyan uyanık muhabirin tesbitine kadar ! H7 okurlarını ne sanıyorsunuz 8-) BEN YILANIN ORTAYA ÇIKIŞ TARİHLERİNİN KORELASYONUNA BAKILMASI TARAFTARIYIM.BAKALIM NE ÇIKACAK?
    Cevapla
  • AKABEY 13 yıl önce Şikayet Et
    Haber7 Fırında Haber Servisi. Haber7, bundan tam 1 yıl önceki haberi tekrar ısıtıp sizlere sunmuş saygıdeğer yorumcular. :D Bakınız: http://www.haber7.com/haber/20090818/Kazidan-6-metrelik-dev-yilan-cikti-Video.php Haberin târihine bakın: 18 Ağustos 2009 Bir de bu habere bakın: http://www.haber7.com/haber/20100625/Karacabeyde-dev-yilan-korkuttu-VIDEO.php Bu haberin de târihine bakın: 25 Haziran 2010 Bi sene önceki yılan Mardindeydi. Şimdi Bursanın Karacabey ilçesine geldi. Duydun mu Hacı Emmiii, yılan ölmüş ölmüş dirilmiş :D
    Cevapla
  • YORUMCU 13 yıl önce Şikayet Et
    KÜLLİYYEN YALAN!. Ne belgeseller de ne de gerçekt şimdiye kadar boyu 2 mtyi aşan yılan bulunamamıştır. Görüntülerdeki yılanın boyu olsa olsa 2 mt. ya var ya yok.
    Cevapla
  • deli kurt 13 yıl önce Şikayet Et
    işde bu dunyadan. ne götürürsek kabirdede ona göre muamele görcez allah hiçbir kardeşime kabir azabı çekmeyi nasip etmesin cehennemde ateş yok herkes ateşini burdan götürüyor allah bize göstermsn cehennemi amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular