Baykal kasetinde sıcak gelişmeler var

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a kurulan kaset komplosunda yeni bir gelişme yaşandı.

Baykal kasetinde sıcak gelişmeler var
Baykal kasetinde sıcak gelişmeler var
GİRİŞ 16.03.2013 10:59 GÜNCELLEME 16.03.2013 12:04
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

CHP Adana eski Milletvekili Tacidar Seyhan'a, "Baykal'ın kullandığı yerlere ve CHP binalarına kamera konulduğunu" bilgisini veren Mustafa Özsoy'un ifadesi alındı. Mustafa Özsoy'u daha önce Tacidar Seyhan'ın da ifadesini alan Savcı Muammer Akkaş sorguladı.

Baykal kasedini nasıl öğrendin?

Star gazetesinden Bünyamin Demirkan'ın haberine göre, Akkaş, çevresine kendisini istihbaratçı olarak tanıttığı belirlenen Özsoy'a "Deniz Baykal'ın kullandığı mekanlara kamera yerleştirildiğini nereden biliyordun?" diye sordu. Seyhan'ın ifadesinde "İstihbarat görevlisi olarak biliyordum" dediği Özsoy "Ben emekli bir teknisyenim , bu konularla ilgili bilgim yok" diyerek kendini savundu. Baykal'a yönelik kaset komplosu internete düşmeden haberdar olduğu iddia edilen Özsoy, dinlemeye takılan konuşmaları ile ilgili sorulara ise "hatırlamıyorum" cevabını verdi.

YORUMLAR 9
  • isim siz 11 yıl önce Şikayet Et
    Başlık güldürdü beni :). "Baykal kasetinde sıcak gelişmeler var..." Yani baykalın zaten oldukça sıcak olan kaseti geliştirilerek daha iyi kamera açılarıyla yenisi çıkmış gibi algıladım bir anda.. Aslında bu haberler +18 olmalı .. Yani düşünsenize ülkedeki ana muhalefet liderinin kaseti var denildiğinde çocuklar ne algılar nasıl izah ederiz bu durumu .. Çocuğum bu adam "evli" ama işte... filan.. kaseti var..
    Cevapla
  • levent 11 yıl önce Şikayet Et
    Madem bu bır komplo. komplocuların amacı da Baykal ı chp genel baskanlıgından ındırmek - baykal nıcın dırenmedı ve komplocuların ıstedıgını yaptı - sereflı olan bu saldırıya dırenır ve santaj a boyun egmezdı - baykal ne dıye chp genel baskanlıgını kemal kılıctarogluna bıraktıgını hala acıklayabılmıs degıl - komplocular ıstedı baykal da yaptı - demek kı baykal bu ısın ıcınde
    Cevapla
  • OTTOMAN EMPİRE 11 yıl önce Şikayet Et
    oktay çıkmaz mit üzerinden akp ye gönderme yapıyor anlaşılan.... sevsinler sizin gibileri.... mitin işi gücü yok ne oldugu belli olan baykalı aklamaya mı çalışacak....
    Cevapla
  • bahadır yıldız 11 yıl önce Şikayet Et
    ne olduğunu en iyi bilen baykal'ın kendisidir.. zinayı yaptığı evi savcılığa bile söyleyememiştir.mhp li zinacılar ve baykal kasetleri kim çekti ve yayına koydu diyorlar.yaptıkları işin seviyesinden rahatsız değiler.hele hele mhp lilerin konuşmaları baykal'dan çok daha beterdir.baykal miletin inançlarınla değerleriyle alay etmiyor.aşağılamıyor.ama çakma vatan sevdalıları hiç bir kutsalı tanımamışlar.şimdilerde ne kadar vatanlarını sevdiklerini izaha çalışıyorlar.Allahım sen bu pişkinlerin şerrinden milletimizi muhafaza eyle.
    Cevapla
  • ahmet akpinar 11 yıl önce Şikayet Et
    oktay çıkmaz. Oktay bey:Mit ülkemizin çıkarları için çalışan ülkemizi iç-dış tehditlerden korumaya yönelik faaliyet gösteren kurumdur. baykalın don lastiğinin bekçisi değil!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!