Anne ve babaya dua anı katalogda

Yılın Basın Fotoğrafları Kataloğu ile kitaplaştırılıyor. Fotoğraflar arasında Erdoğan'ı, annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan'ın mezarı başında dua ederken gösteren kare de bulunuyor.

Anne ve babaya dua anı katalogda
Anne ve babaya dua anı katalogda
GİRİŞ 12.05.2013 16:05 GÜNCELLEME 12.05.2013 16:05

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği tarafından düzenlenen Vakıfbank-TFMD Yılın Basın Fotoğrafları 2012 yarışmasına katılan karelerden oluşan bir seçki önümüzdeki ay yayınlanacak Yılın Basın Fotoğrafları Kataloğu ile kitaplaştırılıyor.

28 yıldır aralıksız düzenlenen yarışmaya katılan 3 bin 567 kare arasından seçilen 70 fotoğraf ile 12 farklı fotoğraf serisinin yayınlanacağı katalogda Başbakan Tayyip Erdoğan'ın bazı görüntüleri ilk kez gün yüzüne çıkıyor.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafçısı Anadolu Ajansı (AA) Foto Muhabiri Kayhan Özer'in çektiği fotoğraflar arasında Erdoğan'ı, annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan'ın mezarı başında dua ederken gösteren kare de bulunuyor. Vakıfbank- TFMD Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması'nda ödül alan 19 kare fotoğraf ve 4 portfolyo ödül kazanmıştı. Yarışmanın sergisi İstanbul'da ilk kez Trump Towers AVM'de yarın sergilenmeye başlıyor.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'de 'Türkiye' paniği, başvurmaya hazırlanıyorlar! 4 maddelik plan ortaya çıktı...
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz