Süleyman Soylu, İnce'ye meydan okudu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, kendisi hakkında 'giydiği donu bile DP'ye ödetmiş' diyen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'ye ağır sözlerle meydan okudu.

GİRİŞ 05.06.2013 07:39 GÜNCELLEME 05.06.2013 11:33
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

"Bir tekini ispat etsinler siyaseti bırakırım" diyen Soylu, İnce'ye "Bugün bu sözleri söyleyen adam 4.5 yıl bir kadını taciz etti" diyerek yüklendi.

Soylu, TGRT Haber'de yayınlanan Basın Odası'nda Hadi Özışık ve Gülden Kalecik'in konuğu oldu.

Program boyunca Türkiye gündemine ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Soylu'ya programın sonunda Demokrat Parti Genel Başkanlığı döneminde özel harcamalarını partiye ödettiği yönündeki iddialar da soruldu.

İddialara ilişkin "Türkiye'yi darbe ortamına sürüklemek isteyenlerin ömrü bu genç adama kara çalmakla geçti" dedi ve ekledi:

"Bütün mahkemeleri açtık hepsini kazandık."

TUHAFİYECİLİĞE BAŞLAMIŞ

Bu iddialardan bir tekini ispat etsinler, siyaseti bırakırım. İspat etsiler siyaset yapan namerttir. Bunlar üç kuruşluk işler. CHP'nin köpek davası... cımbız davası... İşte alçak adamlar bunlar. Bugün bunu söyleyen adam 4.5 yıl bir kadını taciz etti ve hala bu partide duruyor. O'nu o partide tutanlar da bundan sorumludur. Milletvekili seçilmiş tuhafiyeciliğe başlamış.

CEVABI MAHKEMEYE VERSİN

Soylu'nun sözleri sonrası CHP'li Muharrem İnce'nin yayına katılıp cevap verme hakkı olduğunu hatırlatılması üzerine ise Soylu, "Cevabı mahkemeye versin" dedi.

DP'YE İHANET Mİ ETTİ?

Soylu, Hadi Özışık'ın "DP'ye, dava arkadaşlarınızı yarı yolda mı bıraktınız, AK Parti'ye geçerek onlara ihanet mi ettiniz?" sorusuna ise net yanıt verdi:

"Doğru ihanet ettim. Menderes'in çizgisini devam ettirdim ve referandumda evet dediğim için beni partiden sorgusuz sualsiz ihraç ettiler."

ALLAH DÜŞMANIMA GÖSTERMESİN

DP'yle yaşadığı sorunların ardından duygularını "Mahkemeyi kazanmış olmama rağmen bu işler benim hala yaramdır" sözleriyle özetleyen Soylu, "Allah benim karşı karşıya kaldığım iftiraları düşmanıma göstermesin. Bunlar tipik darbecilik oyunudur" diye konuştu.

KAYNAK: HABERVAKTİM
YORUMLAR 12
  • Mustafa Karamolla 10 yıl önce Şikayet Et
    Belgeler Sözcü gazetesinde. Haydi sana güle güle Soylu . Süleyman soylunun kaybettiği mahkeme belgesi ve partiye fatura ettirdiği kirli çamaşırlarını yıkatma belgesini görmek isteyenler bakabilirler
    Cevapla
  • sefa zengin 10 yıl önce Şikayet Et
    Emine Ülke Tarhandan itiraf. Dün meclis tv de, Emine Ülke Tarhan öyle bir laf etti ki itiraf gibi. Dedi ki: "1930'larda siz iktidar olsaydınız bizi sabun yapardınız" dedi. Demek ki suçlarının çok ağır olduğunu biliyor. İstiklal mahkemelerinden on binlerce insanı idam ettirdiklerini. Memen tezgahını hazırlayarak bir çok insanı mağdur ettiklerini, Şeyh Said isyanını bastırırken daha kanlı olduklarını, Dersim isyanını bastırırken bir çok insanı katl ettiklerini, insanların kıyafetlerini zorla değiştirttiklerini hatırlamaya başladı.
    Cevapla
  • Metin Temur 10 yıl önce Şikayet Et
    KARSMIZDA DURANLAR HEP SOYSUZ OLDUKLARI ICIN.....!!!!!!!!!. onları ancak küfür etmek,ıftıra atmak,camura batmak,..... tatmın eder sayın soylu... soysuz olsanız zaten o ısme layık olmazdınız....................!!!!!!!!!! basınız dık gönlünüz ak olsun.. kandılınız mübarek olsun..............................!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 10 yıl önce Şikayet Et
    Süleman abi İt ürür Kervan yürür. Sen daha bunlara az demişsin bunlara oy moy yok
    Cevapla
  • emre kara 10 yıl önce Şikayet Et
    soyadı ince kafa kalın. CHP nin işi ne ki tarih boyunca çamur at izi kalsın iftira at darbeye çanak tut salya akıtarak sağa sola küfret bunların şiarı budur. Muharrem efendi bir tarafını da yırtsa bu millet bunlara rüyalarında bile iktidarı göstermez. Zamanında yaptıklarının halen acıları devam ediyor. Her fırsatta hemen küfüre darbe şakşakçılığına başlıyorlar. Allah ıslah etsin bunları...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...