20 Milletvekili 'Topbaş' haberine sitem etti

AK Parti'li 20 İstanbul Milletvekili, İstanbul Büyükşehir Başkanı Kadir Topbaş ile yaptıkları toplantının içeriğiyle ilgili haberi yalanladı.

20 Milletvekili 'Topbaş' haberine sitem etti
20 Milletvekili 'Topbaş' haberine sitem etti
GİRİŞ 11.07.2013 19:11 GÜNCELLEME 11.07.2013 19:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya, AK Parti İstanbul milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, Harun Karaca, Hakan Şükür, Ünal Kacır, Ahmet Baha Öğütken, Mehmet Muş, Osman Aşkın Bak, Şirin Ünal, Bilal Macit, Sevim Savaşer, Tülay Kaynarca, Ahmet Ertürk, Osman Poyraz, Mehmet Domaç, İsmet Uçma, Abdulkadir Aksu, Oktay Saral, Gürsoy Erol, Nurettin Nebati ve Mustafa Ataş imza koydu.

Açıklamada, bugün bazı basın organlarında yer alan 'AK Partili vekillerden Topbaş'a Gezi sitemi' başlıklı haberin içerik itibariyle gerçekleri yansıtmadığı vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi:

"Haberde; bir grup AK Parti İstanbul Milletvekili olarak sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Gezi olayları hakkında yaptığımız istişare toplantımızın içeriği ile ilgili gerçek olmayan ve tamamen hayal mahsulü ifadeler yer almaktadır.

Söz konusu toplantıda milletvekilleri olarak Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş'la aramızda sitem ya da saygı sınırları dışı olarak değerlendirilebilecek hiç bir diyalog geçmemiştir. Toplantıda sadece gezi parkı ve etrafına yapılacak projelerle ilgili ayrıntılı bilgiler alınmış, bu tür olası olaylara karşı nasıl bir tavır alınabileceği üzerinde fikir teatilerinde bulunulmuştur.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi bu tip taraflı ve güdümlü haberler sayın büyükşehir belediye başkanımızı karalama ve itibarsızlaştırma amacına yöneliktir. Milletvekilleri olarak bizim üzerimizden bu tür asılsız haberlerle hedeflenmek istenen amaca ulaşılamayacağının da bilinmesini isteriz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    ay biz yanlış anlamışız.. umum haşerattan özür dileyelim bari... AKP mebusları yüreğimize su serpti yahu.biz de bu gezi olaylarının, başbakanı devirmek için, kısıklıdaki,keçiörendeki,dolmabahçedeki ev ve ofislerini basıp dünyaya rezil etmek için planlandı sanıyorduk.hele havaalanında etrafının çevrilerek esir alınacağını falan duyunca, biz önce davranıp, havaalanında karşıladık..demek kuruntu yapmışız. gerçekten gezi parkı ağaç,çiçek böcek içinmiş demek. o çadırları yakan zabıtalar, milleti galeyana getirmiş ve sorumlusu da sayın topbaşmış demek..o kalkışmacı,ayaklanmacı dediğimiz, DHKPcilerden CHPlilerden, TKPli,İPli,TİPli,lerden özür dileriz.biz yanılmışız da bakın AKP mebusları topbaşa ortalığı çok karıştırdın diye fırça atmışlar..benim zoruma hakan şükürün de orda olması..bizim AKP mebusları hala geziyi çiçek,böcek diye anladılarsa, tayyip beyin o kulakları çekmesi lazım.demek tayyip beyin devrilmesi hiiç umurlarında olmayacak demek.yazık..
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    ay biz yanlış duymuşuz. bilumum haşerattan özür dileyelim bari.. AKP mebusları yüreğimize su serpti yahu.biz de bu gezi olaylarının,başbakanı devirmek için, kısıklıdaki,keçiörendeki,dolmabahçedeki ev ve ofislerini basıp dünyaya rezil etmek için planlandı sanıyorduk.hele havaalanından gelirken etrafı çevrilerek esir alınacağını falan duyunca, biz önce davranıp, havaalanına gittik..demek kuruntu yapmışız. gerçekten gezi parkı ağaç,çiçek böcek içinmiş demek. o çadırları yakan zabıtalar, milleti galeyana getirmiş ve sorumlusu da sayın topbaşmış demek..o kalkışmacı,ayaklanmacı dediğimiz, DHKPcilerden CHPlilerden, TKPli,İPli,TİPli,lerden özür dileriz.biz yanılmışız da bakın AKP mebusları topbaşa ortalığı çok karıştırdın diye fırça atmışlar..benim zoruma hakan şükürün de orda olması..bizim AKP mebusları hala geziyi çiçek,böcek diye anladsılarsa, tayyip beyin o kulakları çekmesi lazım.demek tayyip beyin devrilmesi hiiç umurlarında olmayacak demek.yazık..
    Cevapla
  • Sabit Kal 10 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanların, bu tür haberlerin doğruluğunu yada yanlışlığını araçtırabilecekerli . ve başvurup doğrusunu öğrenebilecekleri önemli bir kuruluşa ihtiyacı var. Gerekirse hemen başvurulup kaynak alınabilecek bir merkez olmalı ve tüm müslüman haber ajanslarının ortaklaşa bilgi ulaştırdığı bir merkez. Böylelikle onların yalanı daha komşuya ulaşmadan bütün müslüman basında ifşa edilmeli ve işin aslı ve doğrusu yayınlanarak fitnenin kökünden kurutulması sağlanmalıdır. Unutmayalım, bu fitnecilerin en büyük marifeti şeytani beyinleri ve çıyan dolu midelerinden yalanlar uydurarak milleti birbirine düşürmektir. Fitne engelleme operasyonlarını artık çok profesyonel ve çok organize bir şekilde yapmak zorundayız.
    Cevapla
  • Nail Sivri 10 yıl önce Şikayet Et
    FİTNECİLER İŞBAŞINDA. Milleti birbirine düşürüp menfaatlenmeye çalışan çapulculara dikkat ! ! ! !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular