Binali Yıldırım: Arkasında duran namerttir!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, yolsuzluk iddialarına ilişkin, “Yolsuzluk diye bir yaygara gidiyor. İş yapıyor kardeşim, iş yapan adam hata yapar. Yolsuzlukların arkasında duran namerttir” dedi.

Binali Yıldırım: Arkasında duran namerttir!
Binali Yıldırım: Arkasında duran namerttir!
GİRİŞ 15.01.2014 10:35 GÜNCELLEME 15.01.2014 11:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eski Ulaştırma Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İzmir'in Kınık, Bergama ve Dikili ilçelerine ziyaretlerde bulundu. Yolsuzluk ve rüşvet iddiları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulunan Yıldırım, şunları söyledi:

"İş yapmak inisiyatif ister, risk almak istersiniz. Hiç iş yapmazsanız hiç hata yapmazsınız. Hainlik yapmıyorsa hata yapabilir ama hainliğe asla müsaade etmeyiz. ‘Yolsuzluk var' diye bir yaygara gidiyor. İş yapıyor kardeşim, iş yapan adamhata yapar. Yolsuzlukların, arsızlıkların arkasında duran namerttir. Gideceği yere kadar gitsin ama yolsuzluk kisvesi altında bu ülkenin kazanımlarına, temellerine dinamit koymak kimsenin harcı değil. 11 yıllık kazanımı 11 günde tüketmeye kimsenin hakkı yok."

‘HESABINI VERECEK'

Yıldırım, TCDD Limanlar Daire Başkanı M.Y.'nin tutuklanmasına ilişkin soruyu ise "Kim ne yanlış yaptıysa hesabını verecek. Türkiye bir hukuk devleti ama yargı da hukuk adamları da kanunlara uymak mecburiyetindedir. Kanunlar vatandaş için geçerli, onlar için, hukukçular için geçersiz olamaz. Bu operasyonun, soruşturmanın başından beri bir sürü yanlışlar yapılıyor. Bu yanlışların hesabını da herkes verecek" diye yanıtladı. (Habertürk)

YORUMLAR 1
  • keskin söz 10 yıl önce Şikayet Et
    Lale lale. Basbakanda ayni seyleri söyledi ve söyluyor! Fakat basbakanin bir bakandan daha farkli sorumluluklarida oldugunu unutmayalim. 17 aralik ihaneti sonrasi yasanan gelismeler basbakanin ne kadar dogru karar verdigini gösterdi.! Bu %95 uyduruk ve montaj iddianemenin amaci hemen 4 bakani istifaya zorlayip onlarinda hukumete karsi duygusal bir tepki verip hukumeti alasagi etmekti. Basbakanin bekleyelim bir görelim iddianamede neler var yaklasimi cok dogru cikti! Eger acele bir karar verilmis olsaydi bugun cok daha vahim durumlarda olabilirdik. Bizler ortada bir ihanetin döndugunu iddianeme delillerinin basina servis edilmesiyle anlamaya basladik ve belirli bir zaman aldi bunu anlamamiz! Sunu unutmayalim ki basbakanin elindeki bilgilerin %5 bile yok bizlerin elinde! Bir karar alinirken eldeki bilgiler ile alinir! Teoriler ile karar alamazsin. Nitekim ortada iddia edilen bir hirsizlik sucu var! Birde kendi gözlerimizle sahit oldugumuz ihanet sucu!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak