CHP ve MHP bu illeri asla alamayacak!

AK Parti, CHP, BDP ve MHP'nin yerel seçimlerde ne kadar oy alacağı bilinmiyor. Ancak MHP ve CHP'nin hiçbir şekilde seçim kazanma şansının olmadığı iller var. Bu iller arasında Büyükşehirler de var.

CHP ve MHP bu illeri asla alamayacak!
CHP ve MHP bu illeri asla alamayacak!
GİRİŞ 24.03.2014 07:21 GÜNCELLEME 24.03.2014 14:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi

Yerel seçimler yaklaştıkça heyecanı daha da artıyor. 30 Mart'a 6 gün kala Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde çok farklı bir seçim yaşanıyor. Yani sizin anlayacağınız apayrı bir seçim atmosferi var buralarda. Çünkü birçok şehirde yerel seçim rekabeti AK Parti ile BDP arasında gerçekleşiyor. Deyim yerindeyse ne Cumhuriyet Halk Partisi'nin ne de Milliyetçi Hareket Partisi'nin esamesi okunmuyor.

CHP VE MHP'NİN ADLARININ BİLE GEÇMEDİĞİ ŞEHİRLER

Van, Hakkari, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Şırnak, Ağrı, Bingöl, Batman, Bitlis, Muş ve Siirt'te CHP ve MHP hiçbir varlık gösteremiyor. Bu iki partinin Türkiye genelinde yaptıkları siyaset yöntemi Doğu ve Güneydoğu'da karşılık bulmuyor.

HEM CHP HEM DE MHP'YE TEPKİLİLER

Çözüm süreciyle birlikte bölgeye huzurun gelmesi, bu huzuru bozmak için var güçleriyle çalışan kirli ellerle işbirliği içerisine giren CHP ile çözüm sürecinin hep karşısında olan MHP'ye bu şehirlerde büyük tepki var. Öyle ki CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP lideri Devlet Bahçeli yerel seçimler öncesi miting programında yine Doğu ve Güneydoğu'yu görmezlikten geldi.

ZAFER YA AK PARTİ'NİN YA DA BDP'NİN OLACAK!

Van, Hakkari, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Şırnak, Ağrı, Bingöl, Batman, Bitlis, Muş ve Siirt'te yaşayan vatandaşlar 31 Mart sabahı uyandığında ya AK Parti'nin ya da BDP'nin seçim galibiyetini görecek.

omer.sut@haber7.com

Haber7

YORUMLAR 8
  • eray mert 10 yıl önce Şikayet Et
    benim şehrim ŞANLI-URFA . benim şehrim ŞANLI-URFA peyğamberler şehri bir kısım ideolojinin oy verdigi partilerle alt edebilecegi bir şehir degil büyükşehir statüsüne girdi diye kendilerine göre bir kurnazlık içerisine girmiş olan bdpliler bir kaç ilçenin kendilerine olan sempatilerinden dolayı fantazi kuruyorlar benim şehrimde kürdüde arabıda türküde bu hükümet döneminde ummadığı kadar hizmet aldı ve sandık namustur tırı vırı söylemlerle sandıkta galip gelecegini zanneden btp'lilere en güzel cevabı 30 mart akşamı verecegiz İNŞALLAH.
    Cevapla
  • hakan aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    kemalist ve turancılar. CHP kemalist MHP de o'nun turancı sosu. Kürtlerle ne alakası var bunların? Ben 40 yıldır diyarbakır'da ne bir CHP'li ne MHP'li görmedim. Olmaz da
    Cevapla
  • adam turk 10 yıl önce Şikayet Et
    MUHALEFETİN PAZAR GÜNÜ ÇIKARMASI. mhp lideri ile chp lideri birbiri ardına bir ilimize çıkarma yapmış, chp nin şansı olmayan bir il, ama mhp bayağı kalabalıkmış, doğaçlama koştüğümuz o il halkından insanlar, mhp kazanırsa belediyeye DELİ DUMRUL KÖPRÜSÜ kurulacağını belediye binasıyla ilginiz oranında dayak yiyeceğinizi, su gaz,çevre ruhsat faturasının yanında üstelik ekstra sağlık faturaları çıkacağını öğrendik,sadece duyumlarımızı söylüyoruz, inanmak o şehrin halkına kalmış
    Cevapla
  • Burak Atlas 10 yıl önce Şikayet Et
    Hizmet. Ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın, Ak Parti'nin gücünü kimse engelleyemeyecek. Hizmeti herkes görüyor tabi ki
    Cevapla
  • arif aparı 10 yıl önce Şikayet Et
    İTİRAF. 22 Mart Cumartesi günü Aksarayda sendikanın toplantısına AKPARTİ vekillerimizin üçüde katıldı.Üniversite öğrenci yurduna müdür olarak atanan kişinin kendilerine rağmen atandığını söylediler.Bu yapının meydanlardan alınan güçle çöktüğünü gören cemaatçiler hiç birşey olmamış gibi toplantıya katıldılar.HEY FETULLAH HOCA.Tabanın bile yok.bunların zihniyetipay davası.Toz duman olacaksınız.BU MİLLET GELECEĞİNİ SİZE EMANET EDEMEZ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı