Sırrı Süreyya Önder: O komutanın elini öperim

Sırrı Süreyya Önder, Diyarbakır'daki 'Bayrak indirme' olayında ateş açılmasına izin vermeyen komutanın ezilmek istendiğini ifade etti.

Sırrı Süreyya Önder: O komutanın elini öperim
Sırrı Süreyya Önder: O komutanın elini öperim
GİRİŞ 12.06.2014 09:47 GÜNCELLEME 12.06.2014 09:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bayrağa yüklenen standart anlamı yüklemiyorum ama derin saygı duyuyorum diyen Sırrı Süreyya Önder, şöyle konuştu:

"Şimdi herkes o komutanı yemeye çalışıyor vallahi bulsam elini öperim. Niye herkes indirme derdinde. Niye indirmedi. Bayrak konusunda hassasiyetimizi belirttik, sanırım şimdi devam edebiliriz. Varsayalım ki sızma da yok herhangi bir servisin de işi değil. Bir çocuk, daha düne kadar çocuklar için kıyameti koparıyordunuz. Şimdi indirmekten bahsediyorsunuz. O da çocuk, bu da çocuk. Eğer o komutan ona engel olmuşsa eli öpülecek komutan"

YORUMLAR 3
  • burak şişman 9 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. esas olan davasının arkasından gidebilmektir...yoksa kurukuruya duayla oturduğun yerde konuşmakla olmuyo bu işler...adam haklı yada haksız olay doğru yada yanlış davasına sadıklar mı ona bakıcan!!!ey müslümanlar!!!
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    İNSAN ÇİLEDEN ÇIKTIĞINDA, KENDİ ÇOCUĞUNA BİLE ŞİDDET VS.UYGULAYABİLYORSA,BAYRAK İNDİRMEK TE TAHAMMÜL SINIRLARINI ZORLAMAKTIR.. Dünyanın en uysal insanıda olsa bir tahammül sınırı vardır,patlama noktası vardır.İnsan çocuğu için her türlü fedakarlığı yapar,hatta canını verecek kadar sever.Amaaa insan zıvanadan çıktığı zaman,canını verecek kadar sevdiği çocuğuna her türlü kötülüğü,şiddeti yapacak kadarda değişebilir.Onun için bayrak indirme olayı tahammül sınırlarını zorlamak için yaptırılmıştır.
    Cevapla
  • Ebuzer 9 yıl önce Şikayet Et
    Lan Sırrı Senide Adam Sanırdım.... Kendisine saygı duyduğum bir insandı... Ama saygı duyulacak biri değilmiş... Bayrak hassasiyetini kendi faşizan emellerine alet ediyorlar. Bayrak hepimizin bayrağı kürdü türkü çerkezi lazı bu vatan bölünürse Irak örneğinden daha kötü şeyler olur. Şu güzel ülkede kardeş kardeş yaşayalım yoksa olcak olanlardan sırrı da diğerleride sorumlu olcaktır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı