Avusturya ayakta! Erdoğan'ı bekliyorlar

Avusturya’nın başkenti Viyana’da ülkenin değişik şehirlerinden gelen binlerce kişi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor.

Avusturya ayakta! Erdoğan'ı bekliyorlar
Avusturya ayakta! Erdoğan'ı bekliyorlar
GİRİŞ 19.06.2014 14:38 GÜNCELLEME 19.06.2014 17:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği’nin (UETD) 10.  kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenecek ve Başbakan Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek etkinlik öncesi binlerce kişi, Albert-Schulz Salonu’nun önüne toplanmaya başladı.

Salonun önünde toplananlar, Başbakan Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulunuyor. Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, Erzurumlu Aşık Emircan’ın söylediği türkü ve manilere eşlik edip sloganlar atıyor.

Kalabalıktaki bazı kişilerin ellerindeki "Hiçbir yerde olmadığı gibi Viyana’da da ezdirmeyiz", "Destek halktan hizmet Ak’tan", "Gadalarını alırım uzun adam" yazılı dövizler dikkat çekti. Bazı kişilerin de üzerinde İngilizce "The Sultan of the World Recep Tayyip Erdoğan" yazılı tişörtler giydikleri görüldü.

Aşık Emircan ilk defa biri siyasi ile ilgili şiirler yazdığını belirterek, "En güzel şeyleri onun için yazmaya devam edeceğim. Onu çok seviyoruz. Ona desteğimiz her zaman devam edecek" diye konuştu.

Viyana’da yaşayan Beyler Yeşilöz de çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, "Başbakanımızı burada görmekten gurur duyuyoruz. Onu çok seviyoruz" dedi.

İki aylık çocuğu ile gelen Cemile Akol da Başbakan Erdoğan için etkinliğe katıldığını vurgulayarak, "Allah onu başımızdan eksik etmesin. Onu görmek için geldik’’ şeklinde konuştu.

İnci Sert de Başbakan Erdoğan için tüm aile fertleriyle etkinliğe katıldığını belirterek, "O sadece Türkiye’nin değil, dünya lideri’’ dedi.

Etkinliğin düzenleneceği salona yalnızca bileti olanlar alınacak. Yoğun ilgiden dolayı bilet bulamayanlar ise salonun dışında kurulan dev ekrandan Başbakan Erdoğan’ın konuşmasını takip edecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • kadir keskin 9 yıl önce Şikayet Et
    RECEP TAYYİP ERDOĞAN SİMGEDİR..... Millet kendi ruhunu ve aslını özlüyor...bu özlem ve hasret de OSMANLIYI geri çağırıyor...sanırsam çağrı karşılıksız kalmayacak.....
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    BU GÖRÜNTÜ EKMELEDDİN+BAHÇELİ+KILIÇTAR0ĞLU VE ÇAKMA KÖŞE YAZARLARINA İLTHAF OLUNUR.??. görüntüye bakın avrupa böyle olunca siz türkiyenin ne olacağını bir düşünün hele.
    Cevapla
  • SYBURSA 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ne sevgi yaaa..... ALLAHIM bu uzun adamı koru,bu milletteki sevgi ne büyük....
    Cevapla
  • Kursuna 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen nekader cok sevdigimizi tum dunya duysun.. Sen bunu hak ediyorsun. Rabbim sen herzaman korusun, bir belcikali vatandas olarak seni Belcikayada bekliyoruz.
    Cevapla
  • Ismail BAG 9 yıl önce Şikayet Et
    ben viyanada yasan biri olarak. müthis bir kalabalik var icerde 7000 kisi doldu ama disarda 30 bine yakin insan var nerdeyse bunlar salon vermemekle iyi bisey yaptiklarini saniyorlar millet disarda daha kalabalik suan kendince iyi yaptiklarini saniyorlar ama bölesi daha iyi oldu daha kalabalik oldu HOSGELDIN diyoruz SAYIN BASBAKANIMIZA
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt