Hüseyin Aygün'le ilgili can alıcı soru

Twitter'dan rakılı fotoğraf paylaşan CHP'li Hüseyin Aygün'e AK Parti'den tepki geldi.

Hüseyin Aygün'le ilgili can alıcı soru
Hüseyin Aygün'le ilgili can alıcı soru
GİRİŞ 12.07.2014 16:02 GÜNCELLEME 12.07.2014 16:03
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün rakı içerken çekilmiş bir fotoğrafını Twitter'dan paylaşması büyük tepkiye sebep oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz da Aygün'e tepki gösterenler arasındaydı. 

"AYGÜN, KILIÇDAROĞLU'NUN HİMAYESİNDE"

Kapusuz, Aygün'ün Kemal Kılıçdaroğlu tarafından korunduğuna dikkat çekerken, Aygün'e CHP tarafından bir ceza verilmemesini de manidar buldu. Aygün'ün insanlara saygısı olmadığını dile getiren Kapusuz, daha önce de imam hatiplilerden tutun da toplumun birçok kesimine hakaret eden bu vekilin, CHP yönetiminden hiçbir uyarı almaması, CHP yönetiminin de bu düşüncelere ve eylemlere iştirak ettiğini gösteriyor, açıklamasında bulundu.

Kapusuz, Aygün'e olan tepkisini şu sözlerle sürdürdü: 

CHP'Lİ AYGÜN'LE İLGİLİ CAN ALICI SORU

"İnanan insanlara karşı kinini ve nefretini her fırsatta ortaya koyan bu vekil, belli ki Kılıçdaroğlu’ndan himaye görmektedir. Akıllara şu soru gelmektedir; her fırsatta toplumu kışkırtmaya çalışan bu vekili CHP kasıtlı olarak provokasyon amaçlı mı kullanmaktadır?"

KAPUSUZ'DAN AYGÜN'E UYARI

Kapusuz, 40’lı yılların tek parti idaresinden bu yana süregelen, CHP’nin din karşıtı olduğuna dair algıyı pekiştirmeye çalışan bu şahıs, milletin vekili olduğunu unutmamalı ve herkesin inancına saygılı olmayı öğrenmelidir, uyarısında bulundu. 

YORUMLAR 18
  • Zeki Tokat 9 yıl önce Şikayet Et
    Dilerim ki, .... . Dilim varmadı ki; "O halden ömrünün sonuna kadar kurtulamasın, o içtiğinin içinde boğulsun, o hal üzere gebersin gitsin" diyeyim. Yutkundum ve düşündüm ki bir gün belki ayıkır da pişman olur. Son nefesine kadar Allah CC zaten mühlet veriyor, ben kim oluyorum ki kızdığım bir hal için böyle bir beddua da bulunayım. Deliye, ruhen hasta olana, şuurunu kaybetmiş halde olana kızmaktan ne farkı olur ve kime ne faydası olur? Acil şifalar dilemek, galiba en doğrusu, en güzeli ve en insani olanı... Keşke en büyük zararı kendisine verdiğini görebilse ve o kadar olsun şuur ve anlayış sahibi olabilse. Bizim, hiç bir insanın kötü bir halde olmasından, cehennemlik amal işleyip cehenneme girmesinden hiç bir karımız yok ki... Bu halinin aksine bir durumda olsa, cennet ehlinden olsa, Hayatta iken cennetle müjdelenmiş olan Hz. Ali efendimizle beraber cennette olsa, emin olun kendime olmuş gibi sevinirim.
    Cevapla
  • Simurg 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP tam bir çelişkisin sen ya :). Diyor ya her CHP li benim ananemde başörtülü, bu durum ananenize hakaret değil mi ey CHP liler... Bu kadar kendinizle çelişmeyin. İnançlara saygılı olmak onurlu bir kişilik yapar sizi, korkmayın deneyin bir :)
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Asıl tepkiyi Ekmeleddin İhsanoğlu yapmalı !. Çünkü dünya islam örgütü başkanlığı yapmış biri !
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    ....Zıkkım içsinler!!!!!!!!!!. ...Ramazanda oruçluların karşısına çıkıp rakı içenlerin .inşaALLAH cigerine vurur......
    Cevapla
  • selahattin 9 yıl önce Şikayet Et
    selahattin. dagdaki arkadaşlarını özlemiş fırsat olsa beni kaçırsalar diye dagsakiler adam oldu aygün hala zırvalamaya devam ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza