Erdoğan'dan operasyona ilk tepki

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Emniyet'teki paralel yapı operasyonuyla ilgili olarak konuştu.

Erdoğan'dan operasyona ilk tepki
Erdoğan'dan operasyona ilk tepki
GİRİŞ 22.07.2014 12:54 GÜNCELLEME 22.07.2014 13:32
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı Emniyet'teki "paralel yapı" operasyonunun başka alanlara sıçrayıp sıçramayacağı sorusu üzerine, "Görünen o, tabii tabii" dedi.

Erdoğan, AK Parti Grup toplantısının ardından, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı operasyona ilişkin soruyu yanıtladı.

Yargı kararını görmeden bir şey söylemesinin doğru olmayacağını ifade eden Erdoğan, "Yargı bu isimlerin toplanmasını ve ondan sonra da tabii ki gerek savcılık süreci, gerek bundan sonraki mahkeme süreci devam edecek. Şu anda biz de izlemedeyiz. Neler çıkacak, bunların hepsini göreceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR 12
  • ömer uslu 9 yıl önce Şikayet Et
    ANLAŞILMAYAN ÖNEMLİ BİR HUSUS!!! . 17 Aralık ta olan olaylar sonucunda, Başbakana iddianame (500 sayfayı aşkın) hazırlığı akabinde hukuk yetkililerinin o kadar sayfayı okuması çok kısa bir zamanda gerçekleşmişti. Nasıl olur da buna karşılık 7 ay sonra karşı bir ilk hareket ediliyor. Her şey ortada o zaman; Başbakanımız haklıymış. Zaman problemi gibi basit, küçük bir süreci atlatmak ancak Mısır da olabilecek girişimle sağlanabilir. Bu ülke bu tür oyunları artık yemez.
    Cevapla
  • her şey vatan için 9 yıl önce Şikayet Et
    RTE. sen türkiye ye rabbimin bir lütfusun.rabbim seni başımızdan eksik etmesin.türkiye de çok şey değiştirdin.irtica sözünü,aşırı dinci sözünü,başörtüsü zulmünü ortadan kaldırdın.chp ve MHP yi birleştirdin.biraz daha kalırsan chp yi Müslüman bile edeceksin.yolun açık rabbim yar ve yardımcın olsun...dualarımız seninle uzun adam...
    Cevapla
  • naif kurt 9 yıl önce Şikayet Et
    nereden nereye. amaç neydi "kimse yolsuzluklardan bahsetmeyecek" bahseden var mı şimdi. haramzadeler, haramhorluklar, rüşvetler, önüne yatmalar, saatler unutuldu. Şimdi vatan evladı hain gibi muamele görüyor. zalimler için yaşasaın cehennem
    Cevapla
  • serdar demir 9 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizin son 10 yılı. operasyon, operasyon, operasyon... her biri de en fazla 5 yıl sürüyor.. bir sonrakinin ismi ve cismi acaba ne olacak?
    Cevapla
  • gedâ bî-nevâ 9 yıl önce Şikayet Et
    RTE. Allah ömrüne ömür katsın başbakanım... daha yapacağın çoook iş var..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşgalci İsrail'in Gazze'ye saldırıları, dünyada Yahudi avına mı dönüşüyor?
ABD'nin kararı sonrası İsrail'den tehdit gibi açıklama! ABD'yi resmen uyardılar