Kılıçdaroğlu: 6 çocuk yapılır mı?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Afyonkarahisar ziyaretinde bir vatandaşla sohbet etti.

Kılıçdaroğlu: 6 çocuk yapılır mı?
Kılıçdaroğlu: 6 çocuk yapılır mı?
GİRİŞ 23.07.2014 20:35 GÜNCELLEME 23.07.2014 20:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi il ziyaretleri kapsamında Afyonkarahisar'ı ziyaret etti. Özel uçakla geldiği askeri havalimanında partililerin yanı sıra, Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy, MHP İl Genel Meclis Üyesi Haydar Serdaroğlu, BBP'liler tarafından karşılandı. Kılıçdaroğlu, havalimanı yolu güzergahındaki Fuar Pazar Alanı'nda esnafı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşla sohbet eden Kılıçdaroğlu, fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmedi. Bir vatandaşın, "Bankalardan hacizlerim var. Hükümet çocuk yapın deyip diyor. Çocuk yapınca da kurtulamıyoruz hacizlerden. 6 çocuğum var geçinemiyorum" sözlerini tebessümle dinleyen Kılıçdaroğlu, "Bunlara güvenilip çocuk mu yapılır?" diyerek güldü.

YORUMLAR 4
  • H.Vatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    Sanki başbakan dedi diye doğurmuş,. Onlar nüfus planlaması yapılırken de 6-7 Allah ne verirse diyorlardı. Hele verilen cevap içler acısı.
    Cevapla
  • müslüman kurtuldu 9 yıl önce Şikayet Et
    boş boş şikayet etmişsin hasan bey. ALLAH tan korkun utanın böyle küçük hesaplar yaparken. Eskiden bebek bezi mi vardı. YAHUDİ MALI BEBEK BEZLERİNE PARA YETİŞTİRECEĞİNİZE eskilerin çarelerini örnek alın öyleyse. yada daha ucuz yerli malı kullanın. RAHATLIK İÇİN PARA YETİŞTİREMİYORSUNUZ.
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇOCUK MASRAFI. Doğruluk payı var,bugün insana yaraşır şekilde bakacak olursan 1 yaşını doldurmamiş bir bebeğin masrafı bile epey ağır... en ucuz çocuk bezinin paketi 15-20 tl arası,içinden 10 tane kadar bez çıkıyor sanırım,günde 2-3 defa alt değiştirsen ,günlük 5 tl bez parası,bir bebek mamasıda 2 -3 tl civarında,iki adet tüketse o da 5 tl.yani bez ve maması günde 10 tl yi buluyor,hatta geçiyor.birde giyimi,hastalanırsa ilacı dersen ,bir bebe ayda 400 tl civarına patlıyor. ama insan gibi bakmaz,çocuk bezi yerine kıçına paçavra bağlar,yıkar yıkar yıkar bir daha bağlarsan,mama diyede adi büskivi yada nişastayı ,sokaklarda güğümlerle ucuz,sağlıksız süt satan sütçülerden alır yaparsan ayda 75-100 tl gibi bakarsın.
    Cevapla
  • erdobay 9 yıl önce Şikayet Et
    tiger. İçi boş teneke gibi boş boş konuşuyor. Bunu adam diye diyenlere yazık..Çünkü hepsinin içi boş kafa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler