Hakan Şükür'den ''pes'' dedirten yorum!

AK Parti'den istifa eden Hakan Şükür'ün IŞİD tarafından rehin tutulan konsolosluk görevlileriyle ilgili yorumu ''pes'' dedirtti.

Hakan Şükür'den ''pes'' dedirten yorum!
Hakan Şükür'den ''pes'' dedirten yorum!
GİRİŞ 03.08.2014 12:30 GÜNCELLEME 03.08.2014 14:33
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış


Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü, 11 Haziran'da Musul'daki konsolosluk binasını basıp, 49 Türk'ü rehin aldı. Hükümet, vatandaşlarımızı kurtarmak için seferber oldu. Umutlu haber ise Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'dan geldi.

Konuyla ilgili tüm taraflarla görüşmelerin devam ettiğini belirten Yılmaz, "Konsolosluk personelinin görüşmeler yoluyla serbest bırakılmasını bekliyoruz. Bu sorunun sabırla çözülmesini beklemek en doğru yoldur. Bugün veya yarın olacak şeklinde bu görüşmelerin biteceğini beklemek, bir tarih vermek doğru değil. Çünkü karşımızda tekdüze bir grup yoktur" dedi.

Konsolosluk çalışanlarının serbest bırakılabileceği yönündeki açıklamaya Hakan Şükür'den ''pes'' dedirten bir yorum geldi.

Bakan Yılmaz'ın açıklamasını Twitter'dan değerlendiren Şükür, "Algı nasıl ama. IŞİD köşk seçimlerine 1 hafta kala rehineleri bırakıyor" dedi.

YORUMLAR 31
  • Ekrem URAS 9 yıl önce Şikayet Et
    YUH YANİ. Utanmazsa konsolusluk yetkililerini Türkiye kaçırdı diyecek.Bu kadar da olmaz.
    Cevapla
  • NAİL ERDOĞAN 9 yıl önce Şikayet Et
    GİT SEN PERSİLVANYADA TOP YUVARLA. Sen nankörsün şükremedin seni o makama Erdoğan getirdi. B u devletin maaşını alıyorsan bu devlete hizmet et, persilvanyaya hizmet ediyorsan abd ye git .orada gülen spor u kur. Son gülen iyi güler.
    Cevapla
  • Büşra Büşra 9 yıl önce Şikayet Et
    peh. üfff hakan bi sus ya allah aşkına bi sus
    Cevapla
  • orjinal305 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayatta tesadüflere yer yoktur . Hele ki devlet işlerinde hiç yoktur. Yorumcuların hepsi adama saldırmış . Bu ne kindir yahu . Dün adamı göklere çıkaran da sizdiniz. Dediklerinde doğruluk payı olamaz mı . Bu kadar tesadüf olabilir mi acaba diye hiç düşünüyormusunuz . Ama sizin eleştiriye tahammülünüz de yok . Eleştiri yapan herkes ya parelelci , ya chp li ya da mhp li .Pkk lı teröristleri bile bu kadar eleştirmiyorsunuz .Sizin gözünüz de bunlar vatan haini Abdullah Öcalan da pamuk Prenses oldu .Allah akıl fikir versin !!!!!
    Cevapla
  • ammar yasir 9 yıl önce Şikayet Et
    yoğurt bozulunca da yenir. ama yağ bozunlunca zehir olur....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!