Gökçek'ten İhsanoğlu'yla ilgili şok iddia

Melih Gökçek Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Ariel Şaron'a 'yazık oldu, iyi devlet adamıydı' diye övgüler düzdüğünü iddia etti.

GİRİŞ 09.08.2014 15:32 GÜNCELLEME 09.08.2014 16:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

A Haber’de yayınlanan Mehmet Ali Önel Yönetimindeki Deşifre Programı’nda Gezi süreci ve Cumhurbaşkanlığı seçimi masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Ariel Şaron hayranı olduğunu belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: 

"Ekmeleddin İhsanoğlu tanınmış en solcu yazarların kitaplarını Arapçaya çevirmiş. Ekmeleddin Bey'i Süleyman Demirel'e benzetiyorum. Her kesimden oy alıyordu ancak icraat yoktu. Yaptığı atamalara bakıyoruz hep sol kesimden ve Mason kişilerdi. Ekmeleddin Bey de aynı yolu izliyor. Eski bir bakan olan bir ağabeyim şöyle bir şey söyledi " Ekmeleddin Bey babasının, adını Akif'in vasiyeti ile koyduğunu söylüyor. 1. ve 2. çocuğuna isimleri vermiyor ancak 3. çocuğuna Ekmeleddin ismi konuluyor." Bizim camiaya iyi görünmek için yalanlar söylüyor. Başkalarının yazdığı kitaplara kendi ismini veriyor. Ünlü yazarlarımızdan biri çok bilim hırsızı gördüm ama böylesini ilk kez görüyorum dedi. Ariel Şaron'un komaya girdiğini duyan Ekmeleddin Bey'in yorumu; yazık oldu, büyük devlet adamıydı diyor. "

YORUMLAR 1
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Ekmeleddin ihsanoğlu zaten yahudi dostu...... ...Türk insanının dostunu düşmanını iyi bilmesi lazım?..Çünkü Türk,ün Dünyada tek dostu kendisidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!