Ali Babacan gözyaşlarına boğuldu

Hükümetin son kabine toplantısı önceki gün gerçekleşti.

Ali Babacan gözyaşlarına boğuldu
Ali Babacan gözyaşlarına boğuldu
GİRİŞ 27.08.2014 04:16 GÜNCELLEME 27.08.2014 12:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ın 'Başbakan' sıfatıyla son kez katıldığı toplantıda duygu yüklü anlar yaşandı. Kabinedeki bakanların, Erdoğan'ın halefi Ahmet Davutoğlu'na ilettiği 'sembolik istifa'ların ardından Başbakanlık Merkez Bina'da duygusal konuşmalar gerçekleşti.

''SİZİNLE ÇALIŞMAK BÜYÜK BİR ONURDU''

İki başbakanlı toplantıda Erdoğan'ın hükümet üyelerine yaptığı teşekkür konuşması sonrası kabine üyeleri tek tek Başbakan'a duygularını aktardı. Sıra Babacan'a geldiğinde ise salon bir anda sessizliğe büründü. Babacan, gözyaşlarına hakim olamayarak Erdoğan'a hitaben ancak 'Sizinle çalışmak büyük bir onurdu' diyebildi.

Salondaki derin sessizliği Erdoğan'ın teşekkürü bozdu. Davutoğlu liderliğindeki 62. Hükümet'te yine ekonominin patronluğuna getirilecek olan Babacan'ın duygu dolu anları, diğer kabine üyelerini de duygulandırdı. Yeni Şafak 

YORUMLAR 4
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    babacan i onceden hic taniyip bilmedigim halde . siyasete ilk adim attigi andan bugune hep sunu dusunurum bu adam cok zeki sayin gul gibi sempatik yani da var ve onune ters isler cikmaz ise gelecekte turkiyenin kesin basbakani olmali o kapasite var amma tabi basbakanlikicin zeka ve kabiliyet yetmiyo bide lider gomlegin olucak aynen futbol antronorlugu gibi yasin genc ise galatasaray a antronor olmus isen takimda senin ile ayni donemlerde oynamis ve kaliteli olan oyunculara hukm etmen cok zor olur iste babacan in da yasi simdilik cok genc pismesi gerek
    Cevapla
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN BABACAN,. Bende sizinle aynı duyguları paylaşıyorum.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Bence babacan yeni hükümette görevine devam etmeli !. düşüncesiyle hedeflerinle çok şey başarmıştır !
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım Ali Babacan Cennet Mekan Fatih Sultan Mehmet Hanın Torunu Recep Tayyip Erdoğan,la Çalışma Büyük Şereftir.. Napolyon ve Fatih Sultan Mehmet Han Napolyon, S. Helen adasında sürgün bulunduğu sırada ‘Fatih mi yoksa siz mi büyüksünüz? Sorusunu soranlara şöyle cevap vermişti: “Büyüklükte ben onun çırağı bile olamam. Çünkü ben, kılıçla zaptettiğim yerleri henüz hayattayken geri vermiş bir bedbahtım. O ise; fethettiği yerleri nesilden nesile intikal ettirmenin sırrına ermiş bir bahtiyardır.”
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi