Müezzinoğlu: Sağlıkta dünyayla yarıştık

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Trabzon'da Türkiye'de sağlık ilgili gelişmeleri anlattı.

Müezzinoğlu: Sağlıkta dünyayla yarıştık
Müezzinoğlu: Sağlıkta dünyayla yarıştık
GİRİŞ 18.09.2014 11:21 GÜNCELLEME 18.09.2014 11:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Geçtiğimiz 10 -12 yılda sağlıkta dönüşüm projesiyle 77 milyon insanımızın sağlık anlamında çok güçlü, kolay ulaşılabilir ve dünyada var olan sağlık alanındaki tüm hizmetleri sunma gayreti için çalıştık" dedi.

"2023 HEDEFLERİNE ULAŞACAĞIZ"

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, burada yaptığı açıklamada, Trabzon'da olmaktan mutluluk duyduğunu anlattı.

Trabzon'un sağlık dinamiklerini yerinde ve tüm paydaşlarla birlikte değerlendirmek için kente geldiğini ifade eden Müezzinoğlu, ''Önümüzdeki 2017-2018 ve 2023 vizyonunda Trabzon'un sağlıkta olması gereken yerle ilgili haritasını gözden geçirmek için ilimize geldik" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • hakan asil 9 yıl önce Şikayet Et
    EVET yarıştık. Hatta dünya devi ABD de olmayan sosyal sağlık güvencesine de kavuştuk ama geçen hafta acil de fatura dönemi başlatarak kazanımlarımızı hastane ve ilaç sektörüne birer birer vermeye başladınız.
    Cevapla
  • aydın temel 9 yıl önce Şikayet Et
    3.dünyayla mı yarıştınız.. Erzurum tekman da doğru dürüst doktor yok.anestezi ve çocuk doktoru daha birkaç ay oldu geleli.en sıkıntılı branş kadın ve doğum.onda da birtane var ve o da başhekim olmuş.saat 11 den sonra ve hafta sonları hasta ölecek olsa bakmaz.en ufak şeyde erzuruma sevk ediyor.kışın ile yolumuz 150 km.çoluk çocuk hasta olacak diye ödümüz kopuyor.şikayet falan da para etmiyor.özellikle Müezzinoğlu dönemi sağlık açısından rezalet.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!