Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na tebrik

Rehinelerin serbest bırakılmasından sonra Hükümete teşekkür eden Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu'nu da bizzat aradı.

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na tebrik
Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na tebrik
GİRİŞ 20.09.2014 13:23 GÜNCELLEME 20.09.2014 13:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Musul'da rehin alınan Türkiye konsolosluk görevlilerinin Türkiye getirilmesinden dolayı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu arayarak tebrik etti.

Görüşmede, Başbakan Davutoğlu'nun da bu tür dönemlerde "bir ve beraber" olmanın ve mutlulukları paylaşmanın önemli olduğunu belirtiği, bu anlamda ana muhalefet partisi liderine telefonla aradığı için teşekkür ettiği öğrenildi.

Bu arada, CHP Basın Birimi'nden de konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, Başbakan Davutoğlu'nu aradığı ve rehinelerin kurtarılması nedeniyle kutladığı belirtildi.

Açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, telefonla aradığı Davutoğlu'na "49 vatandaşımızın IŞİD terör örgütünün elinden sağ salim kurtarılmasından büyük memnuniyet duydum, geçmiş olsun ve kutlarım" dedi. Açıklamada Davutoğlu'nun da böyle zamanlarda gösterilen birlik ve duyarlılığın önemine dikkat çekerek Kılıçdaroğlu'na teşekkür ettiği bildirildi.

YORUMLAR 5
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ....... chp iktidar olsaydı mit halen dindarları başörtülüleri fişliyor olurdu....
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    sizler terbiyesizlerin onde gidenlerisiniz. oy zamani demiyormuydunuz insallah rehineleri salmazlar diye salinirsa oylar cogalirmis dusunceye bakarmisiniz yahu!!? nasil bir insansiniz siz..siz insanmisiniz?
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne ibrettir kızarmak bilmeyen çehren !. Bırak kardeşim tahsili; git önce edep, hayâ öğren.Mehmet Akif Ersoy !
    Cevapla
  • arif bayram doğan 9 yıl önce Şikayet Et
    Sn.Kılıçdaroğlu ...! Doğru Bir Adım Attınız, bende sizi tebrik ederim.. Kaç lira fidye verdiniz? 101 gündür esir olanları alıp gelmekle Kahraman mı oldunuz? Vb. vb. sorular da sorabilir ve bu işi gayet iyi sulandırabilirdiniz. Amma yapmadınız, teşekkür telefonu ettiniz. Doğrusu buydu. AKP ye oy veren birisi olarak takdirimi kazandınız. Ana Muhalefet Lideri profili çizdiniz. Teşekkürler.... Doğru ve iyi bir çizgi oldu bu.
    Cevapla
  • Fikrim Geldi 9 yıl önce Şikayet Et
    KK, SANA BURADAN DA MALZEME ÇIKMADI.... Bükemediğin bileği öpmesini öğrenecen....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?