Davutoğlu'ndan CHP'deki istifaya ilk yorum

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda CHP'de yaşanan istifa olayına değindi.

GİRİŞ 01.11.2014 11:40 GÜNCELLEME 01.11.2014 14:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Güral Afyon Otel'de düzenlenen AK Parti 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılış konuşmasını yaptı.

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

AK Parti yeni bir inşa sürecinde herhangi bir parti olmadığını sıradan bir hareket olmadığını göstermiştir. Beklediler ki AK Parti türbülansa girsin ama hiç bir zaman istedikleri olmadı. 

KİMSE MUHTIRA VEREMEYECEK

Bundan sonra kimseye muhtıra veremeyecek. Son muhtıranın karşısında kaya gibi duran bir AK Parti vardı. 

BRE GAFİLLER...

Bre gafiller kökü tarih olanın kökü millet olanın kurutulması mümkün mü?

Biz Kerbela'da insanlık onuruna yürüyenlerin yolunda yürüyoruz, istiklal orduların izinden yürüyoruz bizi durdurmak mümkün mü?

Davos'taki onurlu duruşumuzu cezalandırmak için uluslararası güçler devreye girdi.

Seküler görünümlü olaylarla beklediğini alamayanlar daha dindar 17 - 25 Aralık gibi girişimleri devreye soktular. Ona da direndik. Millet sandıkta bunlara cevabını verdi. Küçük fireler dışında hareketimiz sıyrıldı. 

CHP'DEKİ İSTİFAYA İLK YORUM

CHP'den istifa eden Emine Ülke Tarhan'ın istifa dilekçesine imzamı atıyorum. İktidar umudu olmayan, sorumsuz çağrıları olan parti diye bir CHP'li eleştiride bulunuyor.

HDP'NİN ÇAĞRISI

HDP çözüm sürecini sabote etmek için gencecik çocukları sokağa sürdü.

Dün kendilerine söyledim toplantı ve yürüyüş hakkına saygılıyız ancak şiddet ve kaosa kesinlikle izin vermeyiz. 

AK Parti paralel devlet anlayışını tarihin çöplüğünde atacaktır. Halktan yetki almadan başımızın üstüne çıkmaya kalkarsanız biz bu başı kolay teslim etmeyiz. Hiç bir sivil toplu faaliyetin önü kesilemeyecek.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU'DAKİ PARALEL YAPI 

Doğu ve Güneydoğu'da haraç toplayan paralel yapıya da müsaade etmeyeceğiz. 

İş kazaları ile ilgili bütün düzenlemeleri yapıyoruz, sendika ve ilgili kurumlarla oturduk konuştuk. 

İŞVERENİN ÇAYINI İÇMEK HARAMDIR

İşverenleri denetlemek için giden elemanların işverenin çayını bile içmesi haramdır. Haber aldım denetime iş verenlerin arabaları ile gidiliyor. Kendi rantı için işçinin hayatını tehlikeye atan iş verenden hesap sorulacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    istifaların devam etmesini canı gönülden bekliyoruzki CHP denilen bu şirket bölünüp baraj altında kalsın !
    Cevapla
  • DerinHalk 9 yıl önce Şikayet Et
    Osman öztürk, sizi tebrik ediyorum. Çözümlemeniz ve ileride olacak, planlanan seneryoları görmeniz güzel.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Partisinin otuz yıldır doğru düzgün bir kahve toplantısı bile yapamadığı bazı Güneydoğu illerinde Kılıçdaroğlu'nun kaldırımlarda birikmiş HDP'lileri selamlama ihtimali ufukta beliriyor. Geçen pazartesi Aysel Tuğluk'un 2007'deki meşhur Cumhuriyet mitingleri döneminde "Ölümsüz mucize lider Mustafa Kemal'in tarihsel eylemliliğine" selam çaktığı Kemalistlerle ittifak tezlerini hatırlatmıştım. Bu tez şimdi raftan indirilip masaya konulur mu, diye düşünürken... Dünya şu sıralarda öyle hızlı dönüyor ki... Bir hafta bile beklemeye gerek kalmadı. Tuğluk baklayı ağzından çıkardı ve "devletin geleceğini düşünenler ve seküler güçler hızla sorumluluk almalıdır" çağrısını yaptı. Bir kere insan Tuğluk'un devletten değil, halkların geleceğinden söz etmesini bekliyor. Sonra kastettiğinin Kürtlere en ağır acıları yaşatmış "eski devlet" olduğunu düşününce, bu hadsiz oportünizm karşısında insanın midesi bulanıyor.
    Cevapla
  • Muhammed Salih 9 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşlerim siyasi rantlarınızı bir köşeye bırakın hedef tahtasına oturtulan kim onu görün kim tarafından ne amaçla bu oyunlar oynanıyor ve bundan ne gibi bir rant elde ediliyor amerika siyonizmi amerikada,alman neonazi muhafazakarları almanyada,rusya, kültürü çatısındaki türk-i memleketlerde dahil olmak üzere rusya da ve tarihi ve ebedi düşmanımız ingiltere kendi emperyalizminde Türkiyeyi ve Devlet adamlarını hedef tahtasına oturtmuşiken senin zararın yine hedefteki bizden birine dokunuyorsa onlardan ne gibi bir farkın kalabilir hey müslüman kardeşim bu gün varız yarın yokuz ama islam ilelebet Allahın dır ve o dinini muhafaza edecektir ve bunun karşısına geçip engel olmak var ki sonu ebedi cehennemdir yada bu işe bir katkı veyahut bir buğuz ile dua sunmak da dahi olsa imanını kurtarmak vardır hedefteki sensin hey ümmeti muhammed bırakın sizi galeyana getiren işleri, onlar, senin nasıl sonunu hazırlayıp seni değersiz ve hedefsiz bırakmaya çalışıyorsa sen de aynı menkıbeyi bu mezalimlere uygulamadıkça kafire yakıştıramdığını kardeşine ve kendi değerlerine uygulaman ve kendi öz evlatlarına erkeklenip efor sarf etmen en basitinden bir müslümana haram olması gerekir.
    Cevapla
  • ne gerek var. 9 yıl önce Şikayet Et
    memleketin durumu malum. parti binanız dururken turistik yerlerde kongre yapmak israf değilmi.bu masraflar sonuçta devletin cebinden çıkmıyormu. artık gösterişten uzak ve sıkı bir tasarruf yapma zamanı gelmedimi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor