Davutoğlu: Kim ne yaparsa yapsın...

Başbakan Davutoğlu, Çözüm Süreci kaos süreci değildir, açıklamasında bulundu.

Davutoğlu: Kim ne yaparsa yapsın...
Davutoğlu: Kim ne yaparsa yapsın...
GİRİŞ 18.11.2014 08:12 GÜNCELLEME 18.11.2014 08:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu çözüm süreciyle ilgili olarak Filipinler'de konuştu.

Görüşmelerin devam edebileceğini dile getiren Başbakan Davutoğlu, Ta ki kimse Çözüm Süreci'nden hareketle Türkiye'deki kamu düzenini bozmaya kalkışmasın. Ta ki kimse Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yaşayan Kürt vatandaşlarımızı istismar ederek veya onlara zulüm ederek Çözüm Süreci'ni akamete uğratmaya kalkışmasın. Bizim Çözüm Süreci'ndeki kararlılığımız kesindir, açıklamasında bulundu. 

DAVUTOĞLU: KİM NE YAPARSA YAPSIN

Davutoğlu konuyla ilgili olarak "Hükümetimiz, kim ne yaparsa yapsın Türkiye'deki kalıcı istikrarı karşılıklı anlayış içinde sürdürecek, Çözüm Süreci'ni her zaman savunmaya devam edecektir. Bunu başarmak konusunda da tereddütsüz her türlü adımı atacağız." ifadelerini kullandı. 

 

YORUMLAR 4
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    A- DİYARBAKIR mutluysa TÜRKİYE mutluydu! Diyarbakır mutluysa İran, Irak ve Suriye mutsuzdu! Ankara'nın uzattığı KÜRT KARTI bölgedeki en büyük mıknatıstı! Herkesi kendine çeker, cetvelle çizilen sınırları bozup atardı!. Bölgenin asıl sahibi TÜRKİYENİN gelmesi demek, hepsinin pılısını-pırtısını toplayıp gitmesi demekti! Avrupa'daki fabrikalara ve evlere giden enerjinin Ankara tarafından kontrol edilmesi demekti! Çünkü kendilerini koruma işini bile Ortadoğu'nun parasıyla yapıyorlar! Şimdi İngilizler-Yahudi birkaç büyük aile ve Almanlar, finansal güçleriyle PETROL FİYATLARINI aşağıya çekti! Petrolün fiyatı düşünce RUSYA çökerdi! Ukrayna'nın hesabını Putin'e kesmeye çalışanlar KÜRTLER'LE de bize geleceklerdi! Kendi finansal operasyonlarını yapabilmek ve düzeni koruyabilmek için bu şarttı! Bunun adı resmen ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI! Sonucu değiştirecek oyuncu da TÜRKİYE! Bunu bilen Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani, 1 ay içinde 3. kez Cidde'de Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz ile görüştü! Kralı "Batı'ya fazla güvenme!" diye uyardı! Türkiye "umut" oldukça en çok Ortadoğu'daki ısmarlama liderler ve arkalarındakiler korkuyor! Korkunun ecele faydası yok!
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    B- Ankara'nın uzattığı KÜRT KARTI bölgedeki en büyük mıknatıstı! Herkesi kendine çeker, cetvelle çizilen sınırları bozup atardı!. Doğru yönetilen KÜRT POLİTİKASI hem Türkiye'yi sıçratır, hem de bölgede BUCKINGHAM SARAYI tarafından atılmış temelleri söker, kuklaları silip süpürürdü! Düne kadar gitmesi KESİN olan Esad kalacak, İsrail'in güvenliği için daha iyi bir isim bulunamadığı gerekçesiyle ömrü uzayacak, normalde DÜŞMAN olan Suudlar ile İsrail, Esad'da ittifak kuracaktı! KÖRFEZ'deki şeyhler, sultanlar ve prensler, "Elimizden ne gelirse yaparız!" diyecekti! Arap Baharı'nda ŞİİLER'in sokağa çıkmasından ürkenler şimdi ŞİİLER'e destek oluyor, Ankara'nın gelmemesi için dua ediyordu! Öyle oyun kuruyorlardı ki Sünniler Sünniler'le karşı karşıya geliyordu! "Ankara'ya bağlanmak için sabırsızlanıyoruz!" sözü bazı başkentlerde kırmızı alarma dönüşmüştü! Türkiye'nin demokrasi ile bunu başarması LAWRENCE'ın yaşadığı bölgedeki bütün ülkelerin ve yönetimlerin çökmesi anlamına geliyordu! Ergün Diler !
    Cevapla
  • ilhan 9 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum ürkek yönetim bu bu projeyi sallantıda bıraktı .rusya olsaydı şimdiye juzey ırakta kuzey suriyede çoktan hal olmuştu .
    Cevapla
  • sen ne ictin sabah sabah yaw... 9 yıl önce Şikayet Et
    sen ne ictin sabah sabah yaw...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak