Bozdağ'dan 'Saray' eleştirilerine yanıt

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'yla ilgili eleştirilere yanıt verdi.

GİRİŞ 21.11.2014 18:10 GÜNCELLEME 21.11.2014 18:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı itibarsızlaştırmak için bir kampanya yürütüldüğünü belirten Bozdağ, Erdoğan'ın 12 yıllık mütevazi yaşantısının hiç gündeme getirilmemesini eleştirdi.

Türkiye'nin itibarı için yapılan çalışmaları sıralayan Bozdağ, "Geçmişte Çankaya, Pembe Köşk yapıldığı zaman Türkiye’nin ekonomisi daha kötüydü. Pembe Köşk’te bilardo var. O günün şartlarıyla bugünün şartları bir değil. Niye bu millet eleştirmiyor" dedi.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanın evi işyeri vs hep geniş ve güzel olmalı gerisi boştur. yapılan yakışmıştır.
    Cevapla
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Muhalafet lak lak etmeyi bıraksın % 52ye oy vermiş bir vatandaş olarak yeni Türkiyeye Cumhuriyyet zamanında darbecilerin kemalistlerin yaptırdığı bütün heykellerin ve putların yıkılıp kaldırılmasını istiyorum, Çankayadaki C Başkanı binası zaten evvelce ERMENİ bir vatandaşın malikhanesiymiş onunla öğünmeye hiç gerek yok, çoğu zaman darbeciler orada oturdu ! Cumhuriyyeti değil ama tarihini silip kazımak lazım !
    Cevapla
  • yakup 9 yıl önce Şikayet Et
    yav he hee..zaten tüm başbakanlık ve bakanlık binalarının böyle tek çatı altında aksaray da toplanıp eski bakanlık binaları küçücük güvenparktan başka merkezde nefes alacak yeri olmayan ankara halkı için yeşillendirilerek,, devletin de hızlı bir koordinasyon sağlaması çok iyi oldu dersem yalan olur tabiki böyle olmadı..
    Cevapla
  • komik bir cevap 9 yıl önce Şikayet Et
    Elestir yanlis yapildiginda yapilir. Dogru olani niye elestirilmez takdir edilir. Bizim elestirimiz sarayin ne icin veya kimin icin yapildigi degil mevcut varken hatta mevcurun 1.77km2lik bir alana sahipken inadina yapilmasinadir.
    Cevapla
  • Vizyon 9 yıl önce Şikayet Et
    Bakanı'm koymuş gediğine Taşı. Hala eleştiren taş kafalara duyurulur.
    Cevapla
  • vizyonsuz 9 yıl önce Şikayet Et
    bu senin fikrin. Eger peygamberler peygamberi SAV'in sarayi olmadiysa ve sen bunu gurur icin yapiyorsan birak biz tas kafali olalim. Israf haramdir ayetini gormuyorsan sen icin bize vah demek duser.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı