Başbakan’a Osmanlıca pankart sürprizi

Nevşehir'de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu, partililer, Osmanlıca, “Seni Seviyoruz Güzel İnsan Ahmet Davutoğlu” yazılı pankart ile karşıladı.

Başbakan’a Osmanlıca pankart sürprizi
Başbakan’a Osmanlıca pankart sürprizi
GİRİŞ 13.12.2014 11:12 GÜNCELLEME 13.12.2014 11:13
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Nevşehir İl Kongresine katılacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu, partililer, Osmanlıca, “Seni Seviyoruz Güzel İnsan Ahmet Davutoğlu” yazılı pankart ile sürpriz yaptı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda yapılacak olan AK Parti Nevşehir İl Kongresi’ne katılmak üzere şehre geldi. Başbakan’ın gelişi öncesinde spor salonunda kürsünün tam karşısına Osmanlıca, “Seni Seviyoruz Güzel İnsan Ahmet Davutoğlu” pankartı asıldı. Pankart, kongreye katılan AK Partili milletvekilleri tarafından da büyük ilgi gördü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • ahmet yüksel 9 yıl önce Şikayet Et
    vallahi ben 63 yaşındayım çok rahat okudum demekkki biz osmanlıymışız da kafamıza vurup unutturmaya uğraşmışlar yıllardır.Kur an okumayı bilen her insan yarım saaat sonra bu yazıları okur.Demekki amaç ceddimizi inkar ettirmek unutturma ve kuranı silip atmakmış.Bu millet dini imanı için istiklal savaşiını yaptı laik olalım fransız olalım diye yapmadı.Tamam mı anlamayan anlamak istemiyen kendi milletine fransız olan Fransızlar.
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    Kuranı orjinaliyle okuyan birine 3 günde, Hiç bilmeyene 1 haftada Osmanlıca okuma ve yazma öğretebilirim. 1 ay da pratik yapsa tamamdır.
    Cevapla
  • zamansız 9 yıl önce Şikayet Et
    davutoğlu halaaaaa türkiye küresel güç olacak diyor yani küreselleşmeyi savunuyor gibi gözüküyor ama küreselleşme bir insalık suçudur ! ! ! ! !
    Cevapla
  • Hacı 9 yıl önce Şikayet Et
    La gençeler! madem el ile yazmasını bilmiyorsunuz bari bilgisayarda düzgün bir fontla yazsaydınız. insan bilgisayarda önüne gelen ilk fontla Osmanlıca yazmaya kalkar mı? hani bunun medeniyet buudu.
    Cevapla
  • Ayni 9 yıl önce Şikayet Et
    ben okudum osmanlıca eğitimim olmamasına rağmen demekki osmanlıca zor bu yüzden latin alfabesine geçtik sözü tamamen palavraymış
    Cevapla
  • Bende 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben de okudum.. kuran okumasini bilen birisi azicik pratikle harekesiz arapca yazilarida okuyabilir.. kelimeler bizim bildigimiz turkce kelime oldugu icin harekelerin olmamasi onemli degil. cikartabiliyorsun.. yaz deseler yazamam ama zorlanarakta olsa okumasini becerebiliyorum.. az bir pratikle rahatlikla okumasini ogrenebiliriz.. yazmak icin ise belirli bir zaman gerekli ve devamli yazarak ancak ogrenilebilir diye dusunuyorum.
    Cevapla
  • Hamit 9 yıl önce Şikayet Et
    Kadir Mısıroğlu'nun internet sitesinde osmanlıca dersleri var. Kur'an-ı Kerim okumasını biliyorsanız, ilk dersi takip edin. Basit cümleleri kolayca okuyabildiğinizi göreceksiniz. 25 dakika sonra okumaya başlarsınzı. O denli basit.
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlıca harekesizdir zaten. Harekeler yerine okutucu harfler vardır. Harekeler yazma hızını yavaşlatır.
    Cevapla
  • turgay 9 yıl önce Şikayet Et
    anlamadıysan sen anlama özürlüsün ozaman...
    Cevapla
  • gerçek 9 yıl önce Şikayet Et
    harekeler olmadan osmanlıcan yokken nasıl okudun. yukarıda zaten vermiş ne olduğunu harflerle benzettin galiba.
    Cevapla
  • ayhan atabek 9 yıl önce Şikayet Et
    okudun da anlayabildin mi? laf olsun torba dolsun diye konuşuyosunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı