Bahçeli'den tepki ve Gülen'e çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Aralık Operasyonu ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Bahçeli'den tepki ve Gülen'e çağrı
Bahçeli'den tepki ve Gülen'e çağrı
GİRİŞ 16.12.2014 13:41 GÜNCELLEME 16.12.2014 13:42
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Bahçeli açıklamasında, "17-25 Aralık'a misilleme yapmak için 14 Aralık'ı icat edenler, kendi üzerlerinde atılı duran, peşlerini bir gölge gibi takip eden yolsuzluk suçlamalarından kurtulmak için adaletin huzuruna çıkacak haysiyet, cesaret ve namusu gösterebilmelidirler. Zaman alsa da, bedel ödense de, hak kayıplarına ve mağduriyetlere neden olsa da rüşvet ve yolsuzluğa adı karışanlar eninde sonunda adaletin soluğunu enselerinde hissedeceklerdir. Bugünkü meseleyi Hükümet-Cemaat kutuplaşmasına irca edenler, siyasileşmiş, tarafsızlığını ve bağımsızlığını kaybetmiş yargıya umut bağlayanlar yanıldıklarını, yanlış yaptıklarını mutlaka anlayacaklardır. Türk milleti altına itildiği ağır yükü ya kaldıracak ya da ezilecektir" ifadelerine yer verdi.

"SAYIN GÜLEN'İN TEŞHİR ETMESİ ARTIK KAÇINILMAZDIR"

Cumhurbaşkanı ve Hükümet'in açık tavrına karşı, yıllarca birçok konuda birlikte hareket etmiş, adeta koalisyon ortağı gibi davranmış Cemaatin ve Pensilvanya'da mukim Sayın Gülen'in AKP'yle olan ilişkileri her yönüyle teşhir etmesi artık kaçınılmaz bir sorumluluktur.

Bu itibarla Türkiye sıkıştığı cendereden, girdiği darboğazdan, nerede duracağı ve nasıl biteceği belli olmayan karanlık bir güzergâhtan çıkarılmalı, şaibelerden kurtarılmalıdır.

Ülkemizi 'oh olsun' çılgınlığıyla, 'eyvahlar olsun' çığlığından çekip huzura, istikrara ve demokratik düzene kavuşturmak sorunlara sebep olanların asli görevi olmalıdır.

Aksi halde gelişmelerin seyri, gidişatın yönü her açıdan felakettir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne paralel bir yapılanma nüfuz etmişse, yasa ve anayasa aykırı olacak biçimde gayri meşru bir organizasyon kurulmuşsa, buna göz yummak, buna izin vermek büyük bir vebal, vatana ihanetle eşdeğer büyük bir suçtur.

Ayrıca paralel kavram ve karmaşası müphem bir kisveden müdrik bir kıvama acilen getirilmelidir.

YORUMLAR 34
  • galip 9 yıl önce Şikayet Et
    gene okyanus ötesinden ilham almış
    Cevapla
  • hay bin gunduz 9 yıl önce Şikayet Et
    siyasete dini bulaştıranlara yazıklar olsun... Mevzu bahis vatan olunca gerisi teferruattır. herkes birine saygı duymalı bak gavurun papasına bile saygı gösterdik. kırmayalım birbirimizi ayıptır günahtır.
    Cevapla
  • hakikat 9 yıl önce Şikayet Et
    yapma bahçeli bence intihar ediyorsun. taraftarların gülen aleyhine onlarca video attılar internete. şimdi ne oldu?
    Cevapla
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    bunların ağzından güzel bir laf duydunuzmu hiç? yok durum vahim yok ülke elden gidiyor yok vs vs başka bişey konuştuklarını gördünüzmü? boş bunlar ya saçmalayıp duruyorlar bu kelimeleride etemeseler mhp diye bir parti olmycak millet unutacak bunları bunların en önemli geçim kaynağı pkk dı onlarda aktif olmayınca bunlar konuşacak şey bulamayıp saçmalıyorlar işte idare edin:)
    Cevapla
  • burakt 9 yıl önce Şikayet Et
    17x14=238 eder 2 nin yanına + 0 =2038 mhp iktidar :) baş ne yazılırki yorum olarak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü