Şükür: Ahmet Şık'ı keşke daha önce tanısaydım

Hakan Şükür, Ahmet Şık'ın dünkü sözleri üzerine açıklamada bulundu.

Şükür: Ahmet Şık'ı keşke daha önce tanısaydım
Şükür: Ahmet Şık'ı keşke daha önce tanısaydım
GİRİŞ 16.12.2014 12:35 GÜNCELLEME 16.12.2014 12:35
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, Gülen cemaati yayınlarını da kapsayan 14 Aralık operasyonunda Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın gözaltına alındığı sırada yanında bulunan isimlerdendi.

Şükür, Emniyet'teki cemaat yapılanması iddialarıyla ilgili kitap (İmamın Ordusu) yazdığı sırada tutuklanan ve 375 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan gazeteci Ahmet Şık’ın “Cemaat'in bugün yaşadığının adı da faşizmdir“ tweeti sonrası Zaman Washington Temsilcisi'nden gelen "Biz senin özgürlüğünü savunamadık. Hakkını helal et" tweeti ve Dumanlı’nın teşekkür mesajını yorumladı.

“Ben Ahmet Şık’ı hiç tanımıyordum, o kitabı da hiç okumadım” diyen Şükür, "Keşke daha önce tanıyabilseydim, bu süreçte bize empati yapma şansını sağladığı için ben de kendisine teşekkür ederim” dedi. Şükür, “Ama bugün demek ki yeni bir başlangıç olması adına böylesine güzel duruşu da tebrik ediyorum. Birçok kişiye de ders vermiş oldu” diye konuştu. 

YORUMLAR 24
  • tuncay 9 yıl önce Şikayet Et
    Buradan aslında kendi düşündüğümüz farklı fikirleri, insanlarla paylaşmak gerkiyor. Ama bu adam için fikir falan beyan etmeyeceğim. Kusura bakmayın okuyan kardeşlerim. Eyy Torinolu! Allah senin ve senin gibi Türkiye'mi karanlık günlere döndürmeye çalışanlara fırsat vermesin. Ve sizden biran önce kurtulmayı nasip etsin...
    Cevapla
  • behlüldane 9 yıl önce Şikayet Et
    adama sorarlar,sen neredeydin uzaydamı yaşıyordun?...yalakalığın bu kadarına pes doğrusu..sahte delillerle adamların anasını ağlattınız..şu yalakalığa bakın...
    Cevapla
  • metin 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah Şahidimdir ben bu adam hakkımı helal etmiyorum. Kendi isteği ile değil birilerinin isteği ile bedenen orada bulunan insan. Keşke bizde seni daha önceden tanısaydık.
    Cevapla
  • rebi 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlardan korkulur kardeşim..iki gündür kuyruğu kaptırınca kimlere selam göndermeye başladılar.utanmıyorlarda bu ne pişkinlik. adama zülmetmişsiniz iftira atıp içeri sokmuşsunuz şimdi iyi adammış niye dumanlı efendi çin lobi faaliyetine ihtiyaç var. zaten bütün ergenokoncu ve solcular ve atatürkcülerin hepsi birden cemaat kankası kesildi. bu ne çarpık bir ilişki aklım almıyor.bütün ezberlerimiz bozuldu..
    Cevapla
  • mesut 9 yıl önce Şikayet Et
    tanımak istiyorsan yazdığı kitabı oku, sonrada helal olsun doğruları yazmış dersen aha bende cemaatçi olacam hadi hakan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı