Bahçeli, Erdoğan'ın peşinde

MHP, ’Nefesimiz Ensenizde Olacak’ temalı ilk mitingini 8 Şubat’ta Kırşehir’de yapacak.

Bahçeli, Erdoğan'ın peşinde
Bahçeli, Erdoğan'ın peşinde
GİRİŞ 05.02.2015 17:22 GÜNCELLEME 05.02.2015 17:23
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından yazılı açıklama yaptı. MHP’nin 17 Kasım 2014 tarihinden bu yana 11. Olağan Kurultay sürecini yaşadığını belirten Yalçın, bu çerçevede il ve ilçe teşkilatları kongreleri yapılmakta olup, Şubat ayı sonuna kadar bütün kongrelerin tamamlanacağını söyledi. İl ve ilçe kongrelerinin ardından 11. Olağan Büyük Kongre’nin 21 Mart 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilmesinin MYK toplantısında karara bağlandığını ifade eden Yalçın, "Kurultayımız, anılan tarihte Ankara’da Arena Spor Salonu’nda yapılacaktır. Ankara Arena’da Büyük Kongre’ye ilişkin hazırlık çalışmaları ise 1 Mart 2015 günü yapılacak il başkanları toplantısıyla başlatılacaktır. Diğer taraftan bugün yapmış olduğumuz MYK toplantımızda partimizin ‘bütün seçim çevrelerinde seçime girmesi’ ve milletvekili adaylarının tespitinin ‘merkez yoklamasıyla’ yapılması karar altına alınmıştır. MHP, milletvekili aday adaylık başvuru ücretlerini de tespit etmiştir. Engellilerden aday adaylığı başvuru ücreti talep edilmeyecektir" dedi.

"ERKEK - KADIN AYRIMI YOK 2 BİN TL"

"Erkek kadın ayrımı yapılmaksızın milletvekili aday adaylığı başvuru ücreti 2 bin Türk Lirası olarak tespit edilmiştir" diyen Yalçın şöyle devam etti:

"Bunun yanı sıra MHP’nin seçimlere yönelik propaganda ve tanıtım faaliyetlerine de hız verilmiştir. Partimizin kimliğini ve siyasi konumunu yansıtacak olan seçim konseptine ilişkin seçim müziği ve sloganlardan afiş ve billboard tasarımına kadar bütün detaylarla ilgili çalışmalar sürdürülmektedir. Önümüzdeki günlerde partimizin seçim konsepti hakkında kamuoyuna detaylı bilgi sunulacaktır. Partimizin en önemli propaganda vasıtalarından biri, önceki seçim dönemlerinde olduğu gibi açık hava toplantıları olacaktır. Bu çerçevede seçimlere kadar bazı illerimizi kapsayan bir dizi temalı miting yapılması planlanmaktadır. Temalı mitinglerle ilgili ayrıntılar da daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır. ‘Nefesimiz Ensenizde Olacak’ şeklindeki ilk temalı mitingimiz, önümüzdeki Pazar günü yani 8 Şubat’ta Kırşehir’de yapılacaktır. ‘Nefesimiz Ensenizde Olacak’ temasının seçilme sebebi, seçim meydanlarına inerek anayasal görevini istismar ve ihlal eden Tayyip Erdoğan’a yerinde cevap vermek içindir. Sahip olduğu devlet imkânlarını kullanarak bütün açıklarını kapatan, bütün yolsuzluk ve hırsızlık delillerini karartan, bütün hukuksuzlukları yalan ve iftira perdesiyle örten, ‘yeni Türkiye’ yaveleriyle Cumhuriyet yerine dikta rejimi kurmaya çabalayan, eyalet sistemi getirme bahanesiyle topraklarımızın bir kısmını bölücü terör örgütüne bırakarak milletimize ihanet kuyuları açan iktidar partisinin ensesinde boza pişireceğimizi duyurmak içindir."

YORUMLAR 27
  • Adalet ve Kalkınma Partili-Yorum1 9 yıl önce Şikayet Et
    S.Gökhan YILMAZ Cevap: Bahçelinin Ecevitin Yanında Dilsiz olduğunu ağzını açıp bir kelime dahi etmediğini hatta Ecevitin Yanında Sigara dahi içtiğini görmemiştik. O Ecevit ABD'eye gittiğinde Clintonun karşısında nasıl süklüm büklüm durduğu Medyada Resmedildi.Clintonun karşısında T.C.Temsil eden Zatın T.C.Nezdinde Türk Milletinin Clintona karşı Acizliğini Resmettirmişti adeta, İşte Bahçeli bu Aciz insana karşı bir tek kelime etmedi, Rahşan Ülkücülere Ağıza alınmadık sözler etti yine gidildi Koalisyon kuruldu.
    Cevapla
  • Musa 9 yıl önce Şikayet Et
    Takipi Bahçeli'siz sürdürmek lazım.Bahçeli'yle olmuyor bu iş.Bahçeli'yle takip ettiğini 20 yıl geriden hep takip edersin.Yakalayamazsın.
    Cevapla
  • Melih Serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    1- Tayyip Erdoğan düşmanlığı, 2-Çözüm süreci Karşıtlığı . MHP' nin bunlar dışında bir projesi varsa bilen yazsında öğrenelim.Bahçeli Oniki seçim kaybetti onüçüncüye hazırlanıyor.Böyle siyaset varmı yaa.
    Cevapla
  • Vedat 9 yıl önce Şikayet Et
    bos vaatler bos kelimeler, yani bombos bir parti.
    Cevapla
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Akıntıya kürek çekmek derler buna !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması