Davutoğlu: HDP, CHP ve MHP molotofçudur

Başbakan Ahmet Davutoğlu BBP lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun cenazesi için geldiği Sivas'ta konuştu.

Davutoğlu: HDP, CHP ve MHP molotofçudur
Davutoğlu: HDP, CHP ve MHP molotofçudur
GİRİŞ 20.02.2015 14:18 GÜNCELLEME 20.02.2015 14:58
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu BBP lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun cenazesi için geldiği Sivas'ta önce taziye dileklerini iletti ardından İç güvenlik reform paketiyle ilgili Meclis'te yaşanalara değindi.

İşte Davutoğlu'nun o açıklamaları:

"Bu yasayı engellemek isteyenler şiddet ortamından sorumludurlar. Bu yasayı engellemek için meclisi dahi şiddet ortamına dönüştürenler halka hesabını veremezler. Onlara destek veren MHP de veremez. Hepsi birden molotofkokteylini savunuyorlar. Bunlar molotofçu koalisyon HDP, CHP ve MHP Meclis'i terörize etmeye çalışıyorlar. Molotof koalisyonu kurdular. Kürsü işgallerine yöneliyorlar. İbret verici bir tablodur. Bu tabloyu milletimiz görüyor. Arkadaşlarıma gerekli talimatı verdim. Bu yasa öyle ya da böyle Meclis'ten geçecek" dedi.

YORUMLAR 18
  • molotof zaten suç 9 yıl önce Şikayet Et
    sen yasayı uygula davut efendi yasayı!
    Cevapla
  • Abid KONAK 9 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan diyorsa doğrudur yalandır diyemeyiz o ne derse o.
    Cevapla
  • sancar 9 yıl önce Şikayet Et
    cinayeti çözmeden bir de merhumenin cenazesine gitmiş..
    Cevapla
  • erendb 9 yıl önce Şikayet Et
    kck lıları hapisten salanda bahçelimi??
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    valla savunmaya gelince,CHP ve MHP lilerin askere,polise ve sivil halka karşı molotof kulandıklarını şimdiye kadar ne gördüm,ne duydum,ama HDP liler,yani pkk taraftarları yapıyor. molotofu teşvik ve savunmaya gelince,açılım adı altında molotof kullanımını siz kolaylaştırdınız,çoğu pkk lıyı affettiniz,aramızda ellerini kollarını sallıya sallıya dolaşmalarına olanak tanıdınız,teörist başını muhatap alıp ,anlaşmaya oturarak molotof kullanıcısı pkk lıları şımarttınız. görünen köy kılavuz ister mi,kabahati kendinizde arayın,başkalarını suçlamayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!