Babacan ve Başçı ile ne zaman görüşecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Babacan ve Başçı ile görüşeceğini açıkladı.

GİRİŞ 06.03.2015 15:46 GÜNCELLEME 06.03.2015 17:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Babacan ve Başçı’nın kendisiyle görüşme talebi olduğunu ve ikili ile ABD dönüşünde görüşeceklerini söyledi.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyleydi:

Şu anda dolar, euro, faizi etraflıca ele alınca, burada faiz lobisinin malum çalışması var. Merkez Bankası'nı köşeye sıkıştıralım' veya MB'nin bütün bunlar karşısındaki tavrı bunlar önem arz ediyor. MB başkanı ve Başbakan Yardımcısı her ikisinin de konuyla ilgili talepleri var. ABD dönüşü kendileri ile de oturup değerlendirmeleri yapacağız. Gelecek ile ilgili neler yapılır yapılamaz. Belirlenmiş bir tarih şu anda yok."

YORUMLAR 5
  • meral 9 yıl önce Şikayet Et
    bırak kardeşim bırak oyanayı buyanayı ilk şoku atlattı hainler 17 aralık darbe girişiminin diğer safhalarını uygulamaya koydular bence o merkez başkanı ve bağlı olduğu bakanı istifa ettirmeli yoksa son pişmalık fayda vermez bir tek onlar bilir diye birşey yok.demekki hainlerin hala sözü geçiyorki yanlışda ısrar edip sessizce zarar etmesini ülkenin bekliyorlar başbakanım bunu sizden bekliyoruz
    Cevapla
  • taşeron 9 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş adam konuştukça dolar coşuyor. sonrada faiz lobisinin çalışması var diyor pes yani pes.
    Cevapla
  • 0158 9 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar boş insanlarsınız dünyada dolar yükseliyor ne kadar kolay algıya alınıyorsunuz yem atıyorlar hop boğazınıza kadar yutuyorsunuz
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    beklenen oldu arkadaşlar.  bu açıklamada erdem başçı ve ali babacan'a güven verilmesi atar yapılmaması ve görüşme için davet edilmesi; ve ahmet davutoğlu'nun erdem başçıya sabah saatlerinde dolara karşı elindeki yetkileri kullanmakta özgürsün demesi neticesinde merkez bankası ilk önlemi (likidite kısma) almış ve dolar şu anda hızlar düşmektedir.  şu anda 2,5815 civarında.  hükümet nihayet aklını başına aldı.
    Cevapla
  • çift katmer 9 yıl önce Şikayet Et
    bu olaylar tamamen dünya capındaki gelişmeler , bak şimdi 2,62 ne oldu faiz artmasıyla kaldı durum çift katmerli :)))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler