Akdoğan: CHP ve HDP ruh ikizidir

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın açıklamalarına ilişkin konuştu.

Akdoğan: CHP ve HDP ruh ikizidir
Akdoğan: CHP ve HDP ruh ikizidir
GİRİŞ 18.03.2015 10:35 GÜNCELLEME 18.03.2015 10:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın açıklamalarına ilişkin konuştu ve HDP'nin ve CHP'nin ruh ikizi olduğundan bahsetti.

Akdoğan: "Kendi hareketini, kendi kitlesinin geleceği üzerine bir plan, hesap yapmak yerine, başkalarının nasıl engelleneceği üzerine siyaset yapan bir tarz. Aslında bu CHP'nin siyaset tarzının bir benzeri. Bu yüzden Demirtaş siyaseti ile CHP siyaseti ruh ikizi olarak da adlandırılabilir. Çözüm Süreci, AK Parti'ye duyulan güven sayesinde devam ediyor. Bu süreci Tayyip Erdoğan başlatmıştır. Ona duyulan güven sebebiyle büyük bir toplumsal destek oluşmuştur ve Hükümet'e duyulan güvenle bu süreç devam etmektedir" dedi.

YORUMLAR 5
  • sivaslı emre karaaslan 58 9 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylüyor hdp nin hayır dediğine hayır evet dediğine evet diyen partiden ne hayır gelir bi düşünün ruh ikizi chp çok mu seviyor ülkesini sanki kılıçdaroğlu istikrarı çok mu güzel sağlayacak zaten chp dağılmaya başladı baktılar bi cacık olmayacak nereye nasıl çirkeflik yaparız onu düşünüyorlar allah ıslah etsin TÜRK MİLLETİNİ ALLAH CHP NİN ZULMÜNE BIRAKMASIN
    Cevapla
  • el azadi 9 yıl önce Şikayet Et
    sanki chp hdp ile görüşüyor komik olmayın...
    Cevapla
  • ümit 9 yıl önce Şikayet Et
    mhp de eklenmeli
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    YUH diyorum başkada bir şey diyemiyorum.Yüzsüzlüğün bu kadarına pes
    Cevapla
  • Umutlu Olmak Zor 9 yıl önce Şikayet Et
    Sizde umudunuzu kaybettiniz değil mi? Gelen tepkilerden de yanlış yolda olduğunuzu göreceksiniz. Hep engellemeye çalışan ellerinde projeleri olmayan zihniyete hukuk sistemi içinde gereken cezalar verilmeli yoksa hem halkı hem de çözüm sürecini kaybedeceksiniz. Halk soruyor Kobani olaylarını gerçekleştirenler ülkede ceza almadan dolaşıyor sizlerde de hata var. Kabul edip ona göre hukukun gereğini yapmazsanız halk sizi dinlemez haklı bile olsanız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!