Milletvekili maaşları artıyor mu ?

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, TBMM Üyeliği Kanun Teklifi ile ilgili, konuştu.

Milletvekili maaşları artıyor mu ?
Milletvekili maaşları artıyor mu ?
GİRİŞ 19.03.2015 17:44 GÜNCELLEME 19.03.2015 17:44
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, TBMM Üyeliği Kanun Teklifi ile ilgili, "Bu teklifte maaş artışı, parasal artış söz konusu değildir" dedi.

TBMM Başkanı Çiçek, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda TBMM Üyeliği Kanun Teklifi ile ilgili açıklama yaptı. Çiçek, teklifin siyasi partilerle ilgili olmadığını ifade ederek, "Teker teker milletvekilleri ile ilgilidir. Bir değerlendirme yapılacaksa partiler üzerinden değil, teklifi veren kişi benim, kim ne söyleyecekse bana söylesin. Bu teklifte maaş artışı, parasal artış söz konusu değildir" diye konuştu.

YORUMLAR 13
  • oflu yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    Seçimlerde görüşürüz bakalım 13 yıldır anlattığınız masallara hala inanan olacak mı ?
    Cevapla
  • Yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    Emekliye yüzde 2.5 milletvekillerine tonla para. AKP (Adalet ve Klakınma Partisi) nin adaleti nerede kaldı. Seçimde oy yok.
    Cevapla
  • Dürüst İnsan 9 yıl önce Şikayet Et
    Yuh diyorum yuh. Kıyak emeklilik, kıyak tedavi, kıyak yolluk ve ödenek (hemde gelir vergisinden muaf. Vatandaş ödesin vergiyi vatandaşıp oy verip gönderdiği vekil neden ödesin ki.), kıyak maaş, kıyak pasaport,milletvekili ve bakanların trafik cezalarına örtülü af. Bu kanun teklifini vatandaş tvlerde görürse ve seçimlerde kullanılırsa AK parti hüsrana uğrar.
    Cevapla
  • ibrahim 0543 6074287 9 yıl önce Şikayet Et
    eyyy cumhurbaşkanım eyyyy başbakanım hz.ömer.in adaleti bumuydu emekliler asgari ücretle çalışanlar çok perişan sizlerin karnı tok sırtı pek m.vekilleri dahil bu kadar adaletsizlik olurmu 12 yıldır her seçimde oy veriyorum ama yetti artık 600 tlden 7000 tl ye kadar emekli maaşı var Allah tan korkun yağ bu kadar uçurum neden,neden düzeltmiyorsunuz bakın bu seçim size bir ihtar olabilir yüksek emekli maaşı alanlar insanda diğerleri sizlere göre nedir seçime kadar insanca bir yaşam için maaşlar düzeltilmezse siz bilirsiniz.Benden söylemesi
    Cevapla
  • taşeron 9 yıl önce Şikayet Et
    bunu duydumya artık akpye oy yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü