Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na: Mızmızlanma!

Kemal Kılıçdaroğlu, Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit düşmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na: Mızmızlanma!
Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na: Mızmızlanma!
GİRİŞ 01.04.2015 14:15 GÜNCELLEME 01.04.2015 14:17
Bu Habere 178 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yaşadığı her başarısızlığın ardından CHP'yi suçlamayı alışkanlık haline getiren ve bu tavrıyla da bulunduğu koltuğun kendisine büyük geldiğini gösteren Davutoğlu'nu artık bir çocuk gibi mızmızlanmayı bırakıp, bulunduğu makama yakışır şekilde davranmaya davet ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun DHKP-C terör örgütü ve teröristlerle ilgili olarak tek laf etmemesi dikkatlerden kaçmadı. 

Kılıçdaroğlu, yazılı açıklamasında, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesinin ardından, "Bu vahim olayın daha da vahim sonuçları olmaması için değerli halkımızı sükunete ve sağduyuya davet ediyorum" dediğini anımsattı.

Dün gece şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın eşi Yasemin Kiraz ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu'nu telefonla arayarak üzüntülerini ilettiğini ve başsağlığı dilediğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, şehit savcıya tekrar Allah'tan rahmet diledi.

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Hem Yasemin Hanımefendiye, hem de İstanbul Başsavcısı Hadi Bey'e telefonda söylediğim gibi; yapılan alçakça saldırının hesabını sormak boynumuzun borcudur. Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ardından, bu vahim olayın daha da vahim sonuçları olmaması için değerli halkımızı sükunete ve sağduyuya davet ediyorum. Öte yandan, yaşadığı her başarısızlığın ardından CHP'yi suçlamayı alışkanlık haline getiren ve bu tavrıyla da bulunduğu koltuğun kendisine büyük geldiğini gösteren Davutoğlu'nu artık bir çocuk gibi mızmızlanmayı bırakıp, bulunduğu makama yakışır şekilde davranmaya davet ediyorum."

YORUMLAR 178
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    başbakan k.k. burada cenazede bulunda bu sözleri söylemeyecektim dedi, söylermisin k.k. cenaze törenine niye katılmadın. önce bunu açıkla.
    Cevapla
  • Kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam söylenebilecek herşeyi söylemiş neyin peşindesiniz makarnacılar takımı?
    Cevapla
  • EREN 9 yıl önce Şikayet Et
    dr ruzgar on numara yorum.
    Cevapla
  • Türk Aşığı 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah ım bizi bu zihniyetteki insanların iktidarlığından koru. bu adamın iktidarda olduğunu hayal etmek bile istemiyorum...
    Cevapla
  • şüheda 9 yıl önce Şikayet Et
    sizler artık eski Türkiyenin kalıntıları olarak tarihe gömüleceksiniz sahte gandi.Seni asla affetmeyeceğiz.7 Haziranda kanseven sahte ulusalcılara en ağır tokadı sandıkta vereceğiz.Vesayet sistemini özleyenlere fırsat vermeyeceğiz bunu böyle biliniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!