Sayan: Haydar Baş yazmış eline tutuşturmuş

AK Parti Milletvekili adayı Savcı Sayan Kılıçdaroğlu'nun vaatleriyle dalga geçti.

Sayan: Haydar Baş yazmış eline tutuşturmuş
Sayan: Haydar Baş yazmış eline tutuşturmuş
GİRİŞ 22.04.2015 14:23 GÜNCELLEME 22.04.2015 14:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

AK Parti Milletvekili adayı Savcı Sayan, CHP'nin seçim vaatlerini eleştirerek, "SSK ve Bağ-Kur dönemine baktığımızda Kılıçdaroğlu’nun çok iyi bir hesap uzmanı olmadığını biliyoruz. Bu Kılıçdaroğlu’nun vaatleri değil. Haydar Baş yazmış, eline tutuşturmuş, o da ona göre bu vaatlerde bulunmuş" dedi.

AYNI HAYDAR BAŞ'IN VAATLERİ"

AK Parti İzmir 2 Bölge 7. sıra milletvekili adayı Savcı Sayan, Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü nedeniyle, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde düzenlenen geceye katıldı. Sayan, gecede coşkuyla karşılanırken, sık sık vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) sorularını da cevaplayan Savcı Sayan, CHP'nin genel seçim vaatlerini eleştirdi. "Kılıçdaroğlu’nun çok iyi bir hesap uzmanı olmadığını biliyoruz" diyen AK Partili Sayan, CHP'nin seçim vaatlerini Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş'ın vaatlerine benzetti. Sayan, "O vaatlere en iyi cevabı Maliye Bakanımız verdi. Maliye Bakanı Türkiye’de bu işin uzmanlardan birisi. Dolayısıyla Kılıçdaroğlu’nun geçmiş sabıkasına da baktığımızda SSK ve Bağ-Kur dönemine baktığımızda Kılıçdaroğlu’nun çok iyi bir hesap uzmanı olmadığını biliyoruz. Bu Kılıçdaroğlu’nun vaatleri değil. Haydar Baş yazmış, eline tutuşturmuş o da ona göre bu vaatlerde bulunmuş. Bu Haydar Baş vaatleridir. Türk milleti bu vaatlere alışkındır. Sürekli sıfır bilmem kaç oy vererek Haydar Baş’a gereken cevabı vermiştir. Biz inanmıyoruz" dedi.

YORUMLAR 8
  • ahmet mithat 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın sayan yanılıyor haydar baş kensdisi vermedi önce hukuk diyen chp aşırdı,haydar hoca nın üzerindeki televizyon ambargosunu kaldırın haydar hoca konuşsun görün bakın chp nin oyları nasıl düşüyor,kopyeci öğrenci hoca sı ortaya çıkınca eli ayakları tutulur
    Cevapla
  • Levent Tezkerecioğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Valla bakıyorum da adam kendini ekonomi alanında dünyada sözü geçen prof. larına elini öptürdü de, ekonominin e sinden bihaber, kulaktan dolma ekonomik terimlerle kendine toplumda yer edinmeye çalışan bazı arkadaşlara yaranamadı ya, e doğru tabi, ekonomi konusunda cahil olanların statüsü, konunun dünyada en bilgili adamlarından daha yukarıda olduğundan mütevellit bu saçma sapan yorumlar, elinizi biraz vicdanınıza koyun, varsa!..
    Cevapla
  • mert 9 yıl önce Şikayet Et
    bu işin uzmanlığı sayana kalmışsa ak partinin vay haline!!!
    Cevapla
  • mehmet kutlu 9 yıl önce Şikayet Et
    amerikadan fikir alsa aynı tepkiyi gösterirmiydiniz
    Cevapla
  • Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    savcı yı partiye almakla hata edildi.hem chp ye, akparti eskilerini almakla eleştireceksin hemde ağza gelmeyecek hakaretler eden birisini milletvekili yapacaksın...
    Cevapla
  • Vatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    sen ce ha pe'ye bak milletten oy alabilmek için atmadığı takla kalmadı,me ha pe işareti yaptı tutmadı,paralelcilele kolkola girdi tutmadı şimdi mehmet bekaroğlunu aldılar oda olmadı zaten seçimden sonra deport ederler yaşar nuri öztürk'e yaptıkları gibi ce ha pe aldatmayı iyi bilir ama bir halkı aldatamaz.
    Cevapla
  • özkan 9 yıl önce Şikayet Et
    ne o ali işinizemi gelmedi biz AK PARTİ olarak sayın sayandan memnunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ferrari en güçlü otomobilini tanıttı! 820 beygirlik canavar! Fiyatı inanılmaz
İsrail'e lanet gösterileri dünyaya yayılıyor - Gazete manşetleri