Müezzinoğlu'ndan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili Türkiye’de sadece Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinde kutlama mesajına yer verildi.

Müezzinoğlu'ndan 1 Mayıs mesajı
Müezzinoğlu'ndan 1 Mayıs mesajı
GİRİŞ 03.05.2015 11:59 GÜNCELLEME 03.05.2015 11:59

Bakanlık sitesinde, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nüz Kutlu Olsun” yazısı ile Bakan Mehmet Müezzinoğlu’nun mesajı yayımlandı. 21 bakanlığın resmi internet siteleri incelendiğinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı dahil sadece bir bakanlığın, işçilerin bayramını kutlaması dikkat çekti.

sağlık bakanlığı’nın resmi internet sayfasının kapağında “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nüz Kutlu Olsun” yazılı pankartının yer aldı. Pankart fotoğrafının devamında Bakan Müezzinoğlu’nun “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” başlıklı şu mesajı yayımlandı:

ÇALIŞANLARI KUTLADI

“Öncelikle bütün çalışanların, emeğin ve alın terinin sembolü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum. İnsanlık değerlerinin gelişiminde gayretleriyle, fedakârlıklarıyla emekçilerin ve emeğin yeri tartışılmazdır. Emeği ve alın terini kutsayan bir medeniyetin mensupları olarak bizler de emek bilincinin gelişimine önemli katkılar sunmuş bir milletin fertleriyiz. İşçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını alması gerektiği bilinci ve terbiyesiyle hareket edildiğinde emekçilerin ve diğer toplumsal kesimlerin sorunlarının birçoğunun çözülebileceği kuşkusuzdur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!