Kamalak: Oy oranımız yüzde 17.9

Zaman'a bir ziyarette bulunan Milli İttifak liderleri Kamalak ve Destici, oy oranlarının yüzde 17,9 olduğunu ileri sürdü.

Kamalak: Oy oranımız yüzde 17.9
Kamalak: Oy oranımız yüzde 17.9
GİRİŞ 13.05.2015 16:51 GÜNCELLEME 13.05.2015 16:51
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi ile Saadet Partisi birleşerek Milli İttifak'la seçime girme kararı aldı. İki lider Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici, Milli İttifak yürüyüşü kapsamında ziyaretlerini birlikte yapıyorlar.

KAMALAK'A GÖRE OY ORANI 17,9

Son olarak Zaman gazetesine bir ziyaret düzenleyen ve gazetenin Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ile görüşen iki lider, oy oranlarını da açıkladı. Cemaat'e yakınlığı ile bilinen Metropoll şirketine anket yaptırdıklarını kaydeden Kamalak, oy oranlarının yüzde 17,9 olduğunu belirtti:

CEMAATE YAKIN ANKET ŞİRKETİNİN HESABI

"İttifak yapsak ne olur diye Metropoll’e anket yaptırdık. Saadet Partisi çatısı altında ittifaka oy verir misiniz? ‘Verebilirim’ diyenler yüzde 17,9. Kararı kesin olanlar yüzde 8,1. Bizden sonra BBP de bunu iki defa yaptırdı. Bu oran daha yüksek çıkıyor"

2014 yerel seçimlerinde Cemaat'e yakın anketçi Metropoll, yine bir anket yapmış ve AK Parti'nin oylarının yüzde 36'ya kadar düştüğünü ileri sürmüştü. Ancak seçim sonuçlarında AK Parti o anketten tam 9 puan daha yüksek oy alarak yüzde 45'i görmüştü.

YORUMLAR 55
  • hallaç 8 yıl önce Şikayet Et
    Yarabbi zalimleri kahhar sıfatın ile kahreyle inşaallah!!!saadet girmesin meclise de simon Perez mi girsin!!! Ey zalimler, milli görüş hz.İbrahimin ateşine su taşıyan karınca dır...
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    % 0.17demek istedi galiba.bunlar hayal perest
    Cevapla
  • Mümtaz ARIKAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok Sevdiğim Sayın Kamalak Hocama sormak isterim. Burada belirtilen oranın yarısını alamazsanız başkanlığı bırakacak mısınız? Mümtaz ARIKAN
    Cevapla
  • selocan 8 yıl önce Şikayet Et
    sakın 17 kişi olmasın
    Cevapla
  • turan 8 yıl önce Şikayet Et
    1.7 alın öpüp başınıza koyun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular