Bahçeli: Alayınızı kadrolu yapacağım

MHP lideri başkanı Devlet Bahçeli Zonguldak mitinginde vatandaşlara seslendi.

Bahçeli: Alayınızı kadrolu yapacağım
Bahçeli: Alayınızı kadrolu yapacağım
GİRİŞ 14.05.2015 14:05 GÜNCELLEME 14.05.2015 14:05
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli Zonguldak mitinginde herkese kadro sözü verdi. Bahçeli, "Öğretmenlere kamuda sözleşmeli, geçici, 4/B’li, 4/C’li, vekil ve benzeri şekilde istihdam edilenlerin alayını kadrolu yapacağız.” dedi.

İşte Bahçeli'nin o sözleri:

Yoksul kardeşim, 25 gün daha dayan, senin sorunlarını hepten bitireceğiz. Bugüne kadar kim, hangi ad altında, hangi tutar ve miktarda yardım alırsa alsın, anasının ak sütü gibi helali olan sosyal yardım ve desteklerden kesinlikle mahrum bırakılmayacaktır. Ve de bu yardımları refah artışı kapsamında artırıp yüzleri güldüreceğiz.

700 LİRA AİLE DESTEĞİ

Muhtaç durumda olan ailelerimizin en az bir ferdine iş vereceğiz. Uğurlu olsun. İş sağlanana kadar, asgari ücretin yarısı kadar, yani 700 lira ’Aile Desteği’ adı altında ödeme yapacağız. 65 yaşını doldurmuş kardeşlerim, rahat olun, size ödenen aylığı 300 liraya çıkaracağız. 200 kilowatsaat elektrik tüketen ve ödeme gücü olmayan vatandaşlarımıza yüzde 75 indirim yapacağız. Hayırlı olmasını diliyorum. Engelli kardeşim seni asla unutmayız. 18 yaşını doldurmuş ve başkasının yardımı olmaksızın hayatını devam ettiremeyen engellilerimize 600 lira, 18 yaş altı engelli aylığını 400 liraya çıkaracağız. Muhtaç durumdaki ailelere aylık temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri harcama kartları, yani Hilalkart uygulamasına geçeceğiz. Güle güle harcayınız. Aylık almayan, annesi ya da babası veya her ikisi de vefat etmiş evlatlarımız, cebinize her ay 100 lira koyacağız. Öğretmenlerimizin 3600 ek göstergeden istifade etmelerinin önünü açacağız. Ek ders ile eğitim ve öğretim tazminatlarını yükselteceğiz. Kadrosu olmadan çalışan öğretmenlerimizi kadroya almanın yanında, atanamayan öğretmen çilesine son vereceğiz.

"ÜNİVERSİTE SINAVLARINI KALDIRACAĞIZ"

Üniversite sınavlarını kaldıracağız. Yuva kuracak gençlerimize 10 bin lira tutarında, iki yıl vadeli, faizsiz kredi imkanı sağlayacağız. Her öğrencimize, başarılı olmak kaydıyla, 10 bin liraya kadar yükseköğretim kuponu vereceğiz. Emniyet mensuplarımızın çalışma şartlarını ve özlük haklarını iyileştirecek, bu kapsamda polislerimizin ek göstergesini 3600’e çıkaracağız. Hayırlı, uğurlu olsun.

HERKESE KADRO MÜJDESİ

Astsubaylarımızın intibaklarını yapacak, haklarını verecek, uzman jandarma ve uzman erbaşların tüm mağduriyetlerini gidereceğiz. Gelir dağılımındaki adaletsizliği gidereceğiz. Devletin asli ve sürekli hizmetlerinde çalıştırılan taşeron işçilere kadro vereceğiz. Köleliği andıran işçi çalıştırma düzenine son vereceğiz. Kapatılan belde belediyeleri, özel idareleri ve köyleri yeniden kuracağız. Kamuda sözleşmeli, geçici, 4/B’li, 4/C’li, vekil ve benzeri şekilde istihdam edilenlerin alayını kadrolu yapacağız.”

YORUMLAR 14
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    bahceli yaw git evine dön bu millet sana nasıl güvensin chpeye vagon oldun paralel teslim oldun bu millet saf degil senide gördük ecevite nasıl baston oldun rahşan yüzüne dedi katilsiniz canisiniz ülkücülere bunu diyene sen boyun egdin mazin kılıcdaroğlu gibi hedef 2023 ak parti varken daha çok nal toplarsın ak partiye hakaret küfür edersiniz sen iktıdarında 3/5 yılda zor kaçtın 290 milyar dolar zararla kaçtın millet sana nasıl güvensin chpnin vagonu bahceli bey vesallam
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    benden size oy yok
    Cevapla
  • murat sert 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçelinin Sağlık Bakanı zamanında mazot parası vermeden ambulans kımıldamazdı.Millet cayır cayır ambulansa mazot parası arardı.Hasta ölse hastane borcunu ödemezsen ölünü alamazdın.Konuşmayla değil iş yapmayla.
    Cevapla
  • Karadeniz 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorumda.artık nasıl eski Türkiye yoksa,artık eski millette yok.kandıracağınız insan yok artık.2002 yılında ülkeyi yönetmediniz ve kaçtınız.kasada para yok.ülke uçurumun kenarında,emeklinin Parasını veremez duruma getirdiniz.daha neler neler.asllza bu ülkeyi yönetemezsinix.ha,ancak yerinde saldırır ,imf ye tekrar botçlandır
    Cevapla
  • değilmi? 8 yıl önce Şikayet Et
    12 sene boyunca binbir zorluklarla dolan kasayı 1 ayda bitirin değilmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!