Soylu'dan Trabzon'a büyük müjde

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon'un Sürmene ilçesinde vatandaşlara Trabzon Limanı'yla ilgili müjdeyi verdi.

Soylu'dan Trabzon'a büyük müjde
Soylu'dan Trabzon'a büyük müjde
GİRİŞ 26.05.2015 16:57 GÜNCELLEME 26.05.2015 16:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu,  "AK Parti'de dava ve dava şuuru bitmez. Biz ülkemizin zenginleşmesi, kalkınması ve yarınlara hür, özgür şekilde bakmasının anlamının adıyız" ifadesini kullandı.

Soylu, genel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ve partililerle Sürmene ilçesindeki pazar yerini gezdi.

Pazar yerinde hem esnaf hem vatandaşlara karanfil dağıtarak sohbet eden Soylu, AK Parti'nin icraatlarını, eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı anlattı.

AK Parti öncesi ve sonrası Türkiye'yi karşılaştıran Soylu, "Allah'a şükürler olsun bugün kadınlarımızın başı açığı da, başı kapalısı da öğretmenlik, avukatlık yapabiliyor, kardeş gibi TBMM'de 'egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünün altında, bu ülkenin milli iradesini temsil ediyor. Bu, ülkede milli iradenin ve yönetenin millet olması demektir" değerlendirmesinde bulundu.

SON 13 YILDA ÇOK YOL KATEDİLDİ

Soylu, 13 yılda çok yol katettiklerini ve koalisyon dönemlerini bildiklerini dile getirerek, ülkenin koalisyonlara mahkum edilmemesi, yarınlara güçlü bakması ve ayakları üzerinde durabilmesi, bu coğrafyada herkesin baktığında örnek alacağı bir ülke olması için genel seçimlerde AK Parti'ye destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

"TRABZON LİMANI KAFKASYA'NIN EN BÜYÜĞÜ OLACAK"

Trabzon'da yapılacak yatırımlara de değinen Soylu, Trabzon'a demiryolu, yatırım adası, şehir hastanesi gibi önemli projelerin yanı sıra Trabzon Limanı'nı da Asya'nın ve Kafkaslar'ın en büyük limanı haline getireceklerini vurguladı.

Bu yatırımlar sayesinde Trabzon'un eğitim, ticaret ve turizm merkezi haline geleceğinin altını çizen Soylu, AK Parti'nin bugüne kadar bütün sözlerini yerine getirdiğini kaydetti.

YORUMLAR 3
  • vicdan 8 yıl önce Şikayet Et
    ey reisi cumhurum, Allah işitiyor dualarimızı ve cevap veriyor, Kainati yoktan var eden Allahı Zülcelal senin yar ve yardımcın olsun, canımız sana feda olsun sana, İslam'ın izzeetini zalimlerin ve İslam düşmanlarının yüzüne çarptınız, Allah sizden ebeden razı olsun, heybemizde duadan ve sevinç gözyaşlarından başkası yok size hediye edeceğimiz..benim gibi bir kürdün diliyle ve vicdanıyla, gözümüzün nuru basımızın tacısıniz.. himmet ve hamiyetinize fedayız
    Cevapla
  • Osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Delikanli trabzonlulardan biri cikip da sonra su Soylu ya 2 yil once AKP ye demedigini birakmayan sen ne oldu da 1 siradan aday yapildin?
    Cevapla
  • zagor34 8 yıl önce Şikayet Et
    delikanlılık yermek değil sana geleni kapını açmaktır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!