Bakan Yılmaz: Demirtaş savaş istiyor

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı şiddetten beslenmekle suçladı.

Bakan Yılmaz: Demirtaş savaş istiyor
Bakan Yılmaz: Demirtaş savaş istiyor
GİRİŞ 29.05.2015 15:24 GÜNCELLEME 29.05.2015 15:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "HDP barajı aşamazsa AK Parti Suriye'ye savaş ilan edecek" sözlerine cevap vererek, "Kendi kafasındaki savaşı her yere yaymak istiyor. Onlar şiddetten çatışmadan beslenen partiler, AK Parti barıştan, refahtan kalkınmayı hedef edinmiştir" dedi.

"DEMİRTAŞ SAVAŞI DÜŞÜNÜYOR"

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, genel seçim çalışmaları kapsamında memleketi Sivas'ın Gürün İlçesi'ne gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ziyaretleri sırasında bir basın mensubu tarafından, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın partisinin Hatay mitinginde yaptığı konuşmada 'HDP barajı aşamazsa AK Parti Suriye'ye savaş ilan edecek' konuşmasını hatırlatması üzerine Yılmaz, "Çok açık ve net olarak doğru değil. Zırva tevil götürmez. Bir başka ifadeyle yalan. Biz bu ülkeye barışı getirmek istiyoruz. AK Parti barışın refahın kalkınmanın adıdır. Savaş olursa kalkınma olur mu? Savaş olursa barış olur mu? Kendi kafasındaki savaşı her yere yaymak istiyor. Onlar şiddetten çatışmadan beslenen partiler, AK Parti barıştan, refahtan, kalkınmayı hedef edinmiştir. İnşallah bu ülkeye de bunu tam anlamıyla getirecektir" dedi. Demirtaş'ın kafa karıştırdığını ifade eden Yılmaz, "Dervişin fikri neyse zikri de o derler. Kendisinin kafasında çatışmacı bir düşünce olduğundan onu farklı bir şekilde yansıtıyor başka yerlere. Doğru olmadığını çok net şekilde söyleyeyim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • üzgün 8 yıl önce Şikayet Et
    bu sakın şımarıklık olmasın bir insana hak etmediğinden fazlasını verirsen böyle abukluk olur kanımca.Devlet hak edene sonuna kadar versin hak etmeyenide kulağından tutup aklını başına getirsin..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'