Kadir İnanır: Terör olaylarını konuşacağız

Akil İnsanlar Heyeti'nin toplantısına katılan sanatçı Kadir İnanır toplantıda son dönemde yaşanan terör olaylarının ele alınacağını söyledi.

Kadir İnanır: Terör olaylarını konuşacağız
Kadir İnanır: Terör olaylarını konuşacağız
GİRİŞ 01.08.2015 13:19 GÜNCELLEME 03.08.2015 10:54
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

"Akil İnsanlar Heyeti"nde yer alan 25 kişilik bir grup, son günlerde yaşanan terör olaylarını değerlendirmek üzere İstanbul’da toplanıyor. Toplantıya gelen sanatçı Kadir İnanır, toplantıda son dönemde yaşanan terör olaylarının ele alınacağını söyledi.

Akil İnsanlar Heyeti’nden bir grup, gazeteci Ali Bayramoğlu, sinema sanatçısı Kadir İnanır ve İnsan Hakları Derneği (İHD) Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan’ın çağrısıyla, İstanbul’da toplanıyor.

Bebek’te bir balık restoranından gerçekleşen toplantıya ilk gelen sanatçı Kadir İnanır oldu. Gazetecilerin sorularına kısa yanıtlar veren İnanır, toplantının uzun süreceğini belirterek, "Herkes var. Karmakarışık bir heyet. Herkes bir şey söyleyecek ve ortak bir şey çıkacak" dedi.

İnanır, toplantıda son dönemde yaşanan terör olaylarının ele alınacağını ekledi.

YORUMLAR 16
  • Nail Erdoğan 8 yıl önce Şikayet Et
    Sende çuvalladın kadir bey pkk adını bile diyemiyorsun.pkk nın kökü kazınsın bitsin diyeceğinize silahlar sussun diyorsun susunca ne olacak toparlanıp güçlenip tekrar saldıracaklar pkk hep kalleşlik yaptı bu vatan sahipsiz değil 5 kişi bir araya gelip 70 milyon adınakonuşmayın 5 kişiden akil olunuyorsa bende toplayım. Nerde kominis dinsiz solcu vatan haini varsa toplamışlar adı akil insanlar olmuş.kominizm rusyada bile çöktü
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Yol al işine bak vatan boş değil .
    Cevapla
  • Nedim 8 yıl önce Şikayet Et
    SİZİ ARTIK KABUL etmiyoruz
    Cevapla
  • Orhan 8 yıl önce Şikayet Et
    sana kim inanır Kadir İnanır
    Cevapla
  • ozkayalar 8 yıl önce Şikayet Et
    sen degilmiydin hdp kliplerinde oynayan onlara destek veren kadir efendi?gölge etme bırak bu işleri.gündeme başka şekilde gel.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!