Davutoğlu'ndan 30 Ağustos mesajında gözdağı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Davutoğlu'ndan 30 Ağustos mesajında gözdağı
Davutoğlu'ndan 30 Ağustos mesajında gözdağı
GİRİŞ 30.08.2015 15:51 GÜNCELLEME 30.08.2015 17:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaştığı mesajında Davutoğlu, Zafer Bayramı'nın 93'üncü yıl dönümünü kutlayarak ülkenin birlik ve bütünlüğüne kast etmek isteyen güçlerin karşısında devletin daima duracağını vurguladı.

Davutoğlu, mesajında "Bugün büyük istiklal mücadelemizin zaferle taçlanmasının 93. yıldönümü. Şüphesiz ki bu zafer, bağımsızlık ve Vatanşuuruyla temayüz eden millet ruhunun tarihimizdeki en görkemli örneklerinden biri. Başkomutanlık Meydan Muharebesi, insanımızın en zor şartlarda bile tek yürek, tek millet olarak mücadele ettiğini tüm dünyaya gösterdi. Ülkemizi parçalamak isteyenler milletimizin izzetli direnişi karşısında çaresiz kalmışlardır. Dün olduğu gibi bugün de, şer odaklarının ülkemizde bir yönetim ve güvenlik zafiyeti oluşturmasına izin vermeyeceğiz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast etmek isteyen güçler daima devletimizi bütün azamet ve kudretiyle karşılarında bulacaktır. Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, İstiklal mücadelemizin yiğit kahramanlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle yad ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    İdam Amerika da bile mevcut. Sizler Allah'tan daha mı merhametlisiniz? terörist ve sempatizanları canıma malıma kastedecek, ben de devlet olarak biber gazı su sıkıcam haine, yaralanır sa tedavi edicem, besliycem. Böyle yapmaya devam edersek daha çok şehit veririz korkarım. Bu hainleri içeride ve dışarıda infaz etmez isek bu terörün kökü bitmez...
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    hazmede hazmede hdp hükümeti kuruldu.gerisi hikaye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?