Bahçeli'den HDP'ye 'Cemil Meriç' haykırışı

Bahçeli, Anayasa Komisyonu'nu sabote eden ve Meclis kürsüsünden güvenlik güçlerimize hakaret eden HDP'li vekillere sert tepki gösterdi.b

Bahçeli'den HDP'ye 'Cemil Meriç' haykırışı
Bahçeli'den HDP'ye 'Cemil Meriç' haykırışı
GİRİŞ 28.04.2016 20:36 GÜNCELLEME 28.04.2016 20:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Anayasa Komisyonu'nu sabote eden HDP'li vekillere resmi Twitter hesabı üzerinden sert tepki gösterdi.

Bahçeli, dokunulmazlığı kalkmasının kaçınılmaz olduğuna işaret ederek bu tarihi görevden hiç kimsenin kaçmaması gerektiğine vurgu yaptı. HDP'li vekillerin terörü öven hal ve tavırlarını kınayan Bahçeli, Cemil Meriç'in yıllar önce söylediği 'çıkar konuşunca vicdan susar' sözünü hatırlattı.

Bahçeli'nin açıklaması şöyle:

"Milli birlik istikbale açılan kapı, istiklali tutan güçlü eldir.Bu ele uzanan her kirli ve karanlık niyet namusumuza kast etmiş sayılacaktır. Milli namus varlığımızın teminatıdır. Çiğnenirse yok olur, çözülürse mahvoluruz. Bu nedenle herkes uyanık ve şuurlu davranmalıdır. Teröre karşı ortak tepki ve refleks göstermeliyiz. Çünkü terör Türkiye'ye doğrulmuş silah, vurulmuş prangadır ve mutlaka kırılmalıdır.

"ALÇAKLARA SABIR VE TAHAMMÜL KALMAMIŞTIR"

TBMM'ye bir bakın, PKK piyonlarının artan provokasyonlarını göreceksiniz. Dün geceki sahneler, bugünkü manzaralar kaygı vericidir. Gazi Meclis'in kürsüsünde teröristleri öven, polis ve askerlerimizi katliamcı olarak suçlayan alçaklara sabır ve tahammül kalmamıştır. Milletvekili dokunulmazlığının kalkması kaçınılmazdır. Bu tarihi görevden hiç kimse kaçmamalıdır. Artık Türkiye arınmalı, rahatlamalıdır.

YORUMLAR 4
  • Ahmed 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya Sayın Bahçeli iyi hoş diyorsun da aylardır teröristler ülkeyi yangın yerine çevirip meclisteki uzantıları da buna destek verirken senin sesin niye bu kadar gür çıkmıyordu Allah aşkına.
    Cevapla
  • turkogli 7 yıl önce Şikayet Et
    en iyisini söylemiş.hatta geç bile kalınmış.
    Cevapla
  • refaç tulupka 7 yıl önce Şikayet Et
    devlet bahçeli bol keseden atar nasıl olsa alan geniş
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli herşeyi açık açık anlatmış kesinlikle gereği yapılmalı dokunulmazlıklar kaldırılmalı terör destekçileri yargılanarak en ağır şekilde cezalandırılmalı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi