'HDP terörü Meclis'e taşımaya çalışıyor'

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, HDP'nin terörü TBMM'ye taşımaya çalıştığını ve buna asla müsade etmeyeceklerini söyledi.

'HDP terörü Meclis'e taşımaya çalışıyor'
'HDP terörü Meclis'e taşımaya çalışıyor'
GİRİŞ 01.05.2016 16:27 GÜNCELLEME 01.05.2016 16:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Memeleketi Giresun'da bir restoranda düzenlediği basın toplantısında konuşan Canikli, geçen cuma günü Anayasa Komisyonunda bir takım olayların yaşandığını belirterek, HDP'nin, Anayasa Komisyonunu terörize etmeye, net bir şekilde terörü Meclise taşımaya çalıştığını vurguladı.

Bu gerçeğin ortada dururken Cumhuriyet Halk Partisi'nin açıklamalarının, HDP'ye destek yönünde olduğunu savunarak, şu değerlendirmelerde bulundu:

CHP HDP'NİN KOLTUK DEĞNEĞİ

"Açın bakın grup sözcülerinin, grup başkan vekillerinin açıklamaları, hepsi bu yöndedir. Zaten Mecliste de öyledir. Mecliste şu andaki görünüm şudur; Cumhuriyet Halk Partisi adeta HDP'nin koltuk değneğidir. Her olayını meşru göstermeye, masum göstermeye çalışıyor HDP'nin ve HDP'lilerin yaptığı her şeyi; bizi suçlayarak, AK Partiyi suçlayarak. Dolayısıyla böyle bir tablo söz konusu.

Muhtemelen Cumhuriyet Halk Partisi, Sayın Kılıçdaroğlu, kamuoyu önünde teröre destek verenlerin dokunulmazlıklarının kaldırılması noktasında destek vermiyor görünmek için 'biz de buna destek vereceğiz' açıklaması yaptı. Kendisi öyle söylüyor ama neredeyse partisinin tamamı karşı çıkıyor. Açıkçası genel kuruldaki bu anayasa değişiklik teklifi oylamalarında ben şahsen Cumhuriyet Halk Partisi'nin çok büyük oranda fire vereceğini düşünüyorum, tahmin ediyorum."

SAĞLIK DURUMU

Gazetecilerin geçirdiği hastalık ve sağlık durumunu sorması üzerine Canikli;

“7 Haziran seçimlerinden önce de emareleri vardı ama çok fazla gidip analiz ettirme imkanımız olmadı, yaptırdığımızda ise tespit edemediler. Vücutta kapanmayan yaralar çıkmaya başlamıştı ve daha sonra bu yaralar arttı.1 Kasım seçimlerinden sonra daha hızlı ve yoğun şekilde analiz etme imkanım oldu ve tespit yapıldı. Aşağı yukarı 5 aylık bir tedavi tümüyle tamamlandı hamdolsun ve tümüyle temizlendi şuanda. Allah kimsenin başına vermesin. Bir şekilde bu hastalığa yakalanmış olanlara ise Cenab-ı Allah şifa versin.” dedi. 

YORUMLAR 5
  • memed 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kafalar böyle sayıları çoğalınca arbedeye baş vuruyorlar,artık anlamadınız mı,kaç şehit verdik terör aleyhine bir kanun çıkarın artık,kaç şehit daha lazım 1 tanecik kanun çıkarabilmeniz için
    Cevapla
  • Mete TÜRK 7 yıl önce Şikayet Et
    Günaydınnn!!!
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha nasıl müsade etmeyeceksiniz, mecliste terörigst besleyip, dokunmaya kıyamıyorsunuz, ama, bu gidişle onlar mecliste sizin kıymanıcı çıkaracaklar, siz hâlâ DOKUNMAYA KORKMAYA DEVAM EDİN. Onların 60'ı sizin 317'nizle başedebiliyor, bu bir ZİLLETTİR. Ne demişler: Zillet içinde yaşamaktansa, ŞEREFLİCE ölmek EVLÂDIR. Siz bilirsiniz.
    Cevapla
  • zühtü 7 yıl önce Şikayet Et
    317 kişisiniz. mani olun hainlere.ne bekliyorsunuz?
    Cevapla
  • karslı 7 yıl önce Şikayet Et
    yakinda meclisin önune hendekde kazarlar.e alişmiş kudurmuştan beter.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü