Bakan 'bu sefer ben çekeceğim' dedi

Sağlık Bakanı Akdağ, muhabirin elinden makinesini elinden alıp, "Bu sefer ben sizin fotoğrafınızı çekeceğim" diyerek heyeti fotoğrafladı.

Bakan 'bu sefer ben çekeceğim' dedi
Bakan 'bu sefer ben çekeceğim' dedi
GİRİŞ 31.05.2016 15:37 GÜNCELLEME 31.05.2016 15:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Erzurum’dan bir grup Sivil Toplum Örgütü temsilcisi 65. hükümette yeniden Sağlık Bakanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Recep Akdağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurum heyetini karşılayan Bakan Akdağ, foto muhabiri Cem Bakırcı’ya sürpriz yaparak bu sefer çeken taraf oldu.

"BUGÜN DE BEN ÇEKEYİM"

Foto muhabiri Cem Bakırcı’nın fotoğraf makinesini alarak Dadaş heyetini fotoğraflayan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Cem Bakırcı ve Erzurum’dan gelen değerli hemşehrilerim hoş geldiniz. Hep sen fotoğrafımızı çekiyorsunuz bugün de ben sizin fotoğrafınızı çekeyim" dedi.

YORUMLAR 1
  • dik dur egilme 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın saglık bakanım istanbuldaki hastanelere bir gelsenizde turızm saglık hizmetlerine atanan müd pozisyonundaki memurları bir inceleseniz..hepsi ehli keyf ..hepsi bir hava..bunlara boş yere müdürlük vermişsiniz..boşuna para ödeniyor..başhemşirelik bundan daha iyiydi..elini sallasan müd..degiyor...bende devlet hastanesinde çalışan bir personelim..ayrıca akparti mahalle teşkilatında ilk kuruculardanım..inşallah size ulasır bu mesaj..üstlerden birileri gelse yemek cay..ikramı ordan sonra sen yoluna ben yoluma...birde normal personellere sorsalar nasıl müdürleriniz dese ...selam vede dua ile
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün