AK Parti'den AB'ye üyelik cevabı: Hatrımız kalır

Ak Parti Grup Başkanvekili Elitaş, üyelik sürecinin durdurulacağına ilişkin açıklamaya tepki gösterirken, "Hatırımız kalır!" dedi.

AK Parti'den AB'ye üyelik cevabı: Hatrımız kalır
AK Parti'den AB'ye üyelik cevabı: Hatrımız kalır
GİRİŞ 25.07.2016 16:27 GÜNCELLEME 25.07.2016 16:27
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Elitaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu değerlendirmeleri yaptı:

"AB, Türkiye'ye idam cezası gelmesi durumunda üyelik sürecini durduracaklarını açıklamış!! Yıllardır büyük bir kararlılıkla AB uyum yasalarını çıkardık her seferinde yetmez ama kerhen 'evet' diyen AB’ye de zaten bahane lazım! En ufacık bir terörde olağanüstü hal ilan eden Avrupaacaba böyle büyük bir teröre maruz kalsaydı bırakın idamı geldiği yeri dümdüz ederdi! Daha dün Almanya Münih’teki terör eylemi için anında olağanüstü hal kararı aldı. Fransa keza öyle olağanüstü hali 6 ay daha uzattı. Bir Fransız genç 'Bir daha Fransa’da terör saldırısı olursa polisi değil Türkleri arayacağım' diye twit atıyor!! Halkın ne dediği önemli. Kaldı ki zaten AB bitmiş durumda. İngiltere'nin de ayrılmasıyla bitişi teyidlenen AB için Türkiye can simidi olur. AB şunu iyi bilmeli ki; Türkiye'nin AB'ye değil AB'nin Türkiye'ye ihtiyacı var. Yine yıllardır demokrasinin beşiğiyiz diye övünen Avrupa demokrasi neymiş gözünü kırpmadan canını tankın önüne atan Türkiye’ye baksın!! İdam cezası gelirse üyelik sürecini durduracaklarını açıklayan AB'ye bizim de cevabımız şu olur: Hatırımız kalır!!!"

YORUMLAR 30
  • izmirli 7 yıl önce Şikayet Et
    ab istemiyoruz,biz kendimiz başlı başına 2 avrupa yaparız ,rest rest biz ab ye girmekten vazgeçiyoruz diyelim bakın görün nasıl dize gelecekler korkaklar ve zavallılar birliği
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    ab dediğin bir avuç barbar ki onlarında barbar kabileleri dağılıyor. biz barbar mıyız ki o barbarların kurduğu birliğe girelim.
    Cevapla
  • bayram 7 yıl önce Şikayet Et
    biz herşeyimizle ab'den daha iyi durumdayız. şımarık çocuk misali onlar kaçtı biz kovaladık. masaya vurup biz üye olmak istemiyoruz demek lazım. bize hiç bir zaman dost olmadılar olmazlarda. dervişle akrep misali. (Derviş boğulmak üzere olansudan kurtarmak istemiş eline alınca akrep dervişi zehirlemiş) bunlar da aynı ne zaman elimizi uzatsak birçok sıkıntı ile karşılaşıyoruz. bırakın ne halleri varsa görsünler. onlar kendi yoluna biz kendi yolumuza.
    Cevapla
  • kurdi 7 yıl önce Şikayet Et
    avrupa gelsin bize katılsın müsulmanlar dünya ya adalet dağıtıyor ya onlar iki yüzluğu ihanet dünya hırsı rıyakarlığı her türlü rezillığı yapıp sonra avrupalı oluyorlar biz öyle bir zihniyet istemıyoruz
    Cevapla
  • Mardinli Muro 7 yıl önce Şikayet Et
    Gizli düşmanlıkta düşmanın nereden ve ne zaman saldıracağını bilemezsin, düşmanlık aleni olursa ona göre tedbirini alırsın. Batının tamamı Türk ve İslam düşmanı. Bence yavaş yavaş bu ülkelere olan bağımlılığı en aza indirip kendi işimize bakmamız gerekir. Bunun için de mutlaka güçlü olmalıyız. Türkiyenin hiç AB ye ihtiyacı yok ve zaten AB bir hristiyanlık projesi ve biz müslüman olarak kaldığımız sürece onlarla bir olamayız, onlarda bizi almazlar, ancak böyle kendi pis politikalarını uygulamak için akıllarınca sıra tehdit etmeye çalışırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!