DBP'li belediye eşbaşkanları tutuklandı

Elazığ'ın Karakoçan İlçe Belediyesi'nin DBP'li eşbaşkanları Burhan Kocaman ve Cennet Ayık tutuklandı.

DBP'li belediye eşbaşkanları tutuklandı
DBP'li belediye eşbaşkanları tutuklandı
GİRİŞ 02.10.2016 00:52 GÜNCELLEME 02.10.2016 00:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Elazığ'ın Karakoçan İlçe Belediyesi'nin DBP'li eşbaşkanları Burhan Kocaman ve Cennet Ayık, ihale kanununa ve vergi usul kanununa muhalefet, haksız ekonomik kazanç sağlama, kamu kurum ve kuruluşu zararına dolandırıcılık, görevi kötüye kullanmak' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

Karakoçan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü, 'İhale Kanununa Muhalefet, Vergi Usul Kanununa Muhalefet, Haksız Ekonomik Kazanç Sağlama, Kamu Kurum ve Kuruluşu Zararına Dolandırıcılık Görevi Kötüye Kullanma- Zincirleme Şekilde Görevi Kötüye Kullanma' suçlamasıyla gözaltına alınan, aralarında Karakoçan İlçesi'nin DBP'li Belediye Eşbaşkanları Burhan Kocaman ve Cennet Ayık'ın da bulunduğu 13 kişinin emniyetteki sorgusu tamamlandı. 

Sabah saatlerinde Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından hakim karşısına çıkan 13 kişiden DBP'li Eşbaşkanlar Cennet Ayık ve Burhan Kocaman tutuklanırken, diğer şüpheliler ise yurtdışı yasağı konularak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • yağız gökay 7 yıl önce Şikayet Et
    elazığ da dtp li belediye bu nasıl olur yaa?
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Hainler devletten aldığı maaşla ye iç keyf et üstüne bir de ihanet et bunu kim kabullenir?Siz o makamlara layık mısınız?Milletin ocağını yakıp yıktınız İlahi adalet ne güzel işliyor akıtılan her şehidin kanında boğulun !!!
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    chp isterse bir yerini tavana vursun, artık pkknin devlet içindeki hainlerini toplamanın zamanı gelmiştir ! Tutuklananlar güney doğuda değil trakyada veya batı karadeniz bölgesinde içeri tıkılmalılar ! aileleri ikidebir ziyaret edemesin !
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Parti yöneticilerine de sıra gelsin.Mecliste görmek istemiyoruz.Bütün duam ilk seçimde baraj altı kalmaları.Teröre destek verenleri beslemek içimi acıtıyor.
    Cevapla
  • faruk. 7 yıl önce Şikayet Et
    secilerek gelmis . onlari secenlere siz bunlari niye seciyorsunuz desenize .diyemezsinn
    Cevapla
  • akcan44 7 yıl önce Şikayet Et
    çok büyük belediye sanki bide eşbaşkanı var..şaka gibi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi