Bakan Kılıç: Kılıçdaroğlu rekor kıracak

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olduğundan beri 7 seçim kaybettiğini, şimdi 8'e girdiğini belirterek, “Sayın Kılıçdaroğlu rekoru kıracak” dedi.

GİRİŞ 29.03.2017 16:42 GÜNCELLEME 29.03.2017 17:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bakan Akif Çağatay Kılıç, STK temsilcileri, muhtarlar, mahalle başkanları, Ak Parti İl Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri ile Çarşamba Göl Restoran’da bir araya geldi. Dün akşam CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bir televizyon kanalında söyleşiye katıldığını hatırlatan Bakan Kılıç, “ Geçen hafta lokantaları kapatıyordu, sonra dedi ki ‘muhtarları kapatacak’. Cumhurbaşkanı olduktan sonra her hafta külliyede muhtarları ağırlayan Cumhurbaşkanımız muhtarlığı mı kapatacak? İlk muhtarlar ile görüşmeye başladığında ne demişti Sayın Kılıçdaroğlu, ‘bu muhtarları niye çağırıyorsun külliyeye, muhtarlar ile her hafta bir araya gelinir mi?’ Şimdi ne yapıyor? Muhtarlarla her hafta bir araya geliyor. Taklitlerinden sakının diye bir Reklam vardı zamanında taklit ile olmuyor Sayın Kılıçdaroğlu. Bir de demiş ki ‘hepsi bana yükleniyor.’ Sayın Kılıçdaroğlu, malzemeyi sen veriyorsun, biz vermiyoruz. Söylüyorsun bir şeyler biz de cevap veriyoruz. Malzemeyi sen veriyorsun, hiç kusura bakma hem neye hayır dediğini bilmiyorsun gidiyorsun radyo programında anlatıyorsun, olmuyor” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU REKOR KIRACAK

Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “16 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi inşallah hayata geçtiğinde sizlerin de bizlerin de önü çok açılacak. Burada 2-3 dönem muhtarlık yapanlar var. Bir şey söyleyeyim mi siz Kılıçdaroğlu'nu geçtiniz. Niye genel başkan olduğundan beri kazandığı bir seçim yok. 7 seçim kaybetti, 8'e giriyor. Ama dünyada 7 tane seçime girip de kaybeden genel başkan da yok. Ama Sayın Kılıçdaroğlu rekoru kıracak. Diyor ya Sayın Cumhurbaşkanımıza tek adamlık falan. Sayın Kılıçdaroğlu sen koltuğunda 7 seçim kaybetmiş bir genel başkan olarak oturuyorsun. 7 seçim kaybetmişsin. Tek örneksin o yüzden tek adamsın. Bizim Cumhurbaşkanımız yüzde 52 ile oy ile seçildi. Genel seçimler yerel seçimler referandumlar kazandı. Sen kaç seçim kazandın Sayın Kılıçdaroğlu bir söyle. Tabii Muharrem İnce genel başkanlığa aday olduğunda ne demişti? ‘Sayın Kılıçdaroğlu ile bir referanduma girersek kaybederiz’. Muharrem İnce söylüyordu. Ben söylemiyorum geleceği görmüş. ”

YORUMLAR 13
  • abdullah 23 6 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu'nun o koltukta oturması akp nin işine yarıyor.bence durmasında bir mahsur yok. chp liler düşünsün.biz neden iktidar olamıyoruz diye.
    Cevapla
  • YENİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Yeni rekorlar bekliyoruz:)))
    Cevapla
  • zaza kentli 6 yıl önce Şikayet Et
    şüanki chp liler ilerde torunlarına anlatırlar askerlik anısı gibi kemal in şeçimleri nasıl kaybettiğini
    Cevapla
  • halim 6 yıl önce Şikayet Et
    aslında kemal çaptan düşmüş . eskiden olsa idi eline kalınca bir dosya alıp içine ne varsa elektrik,su doğalgaz ,eşya faturaları daha neler neler doldurup kalınca bir dosya yı gazetecilere işte neden hayır hepsi bunun içinde belgeleri ile belli deyip .şov yapacaktı ama .
    Cevapla
  • öyle işte 6 yıl önce Şikayet Et
    ne yapsın kemal in elindemi .amerika öyle buyuruyor oda öyle söylüyor. yuları amerikanın elinde . amerikanın elinde bir açığı vardır. .çıkartırlar ortaya kemal geldiği yol üzerinden gönderilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi