Kılıçdaroğlu'na askeri karşılamada yeni gelişme

Kılıçdaroğlu'na karşılama için Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Soruşturma için Teftiş Kurulu'nu görevlendirdim" dedi

Kılıçdaroğlu'na askeri karşılamada yeni gelişme
Kılıçdaroğlu'na askeri karşılamada yeni gelişme
GİRİŞ 24.04.2017 10:46 GÜNCELLEME 24.04.2017 11:17
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Işık, canlı yayınında, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Bandırma'da askeri törenle karşılanmasıyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'nda, Teftiş Kurulu Başkanı'nın görevlendirildiğini açıklayan Bakan Işık, "Hava Kuvvetleri Komutanı, bu olayla ilgili kendi içinde bir inceleme yapmış; ama bana bağlı olduğu için benim de bir teftiş kurulum var. Ben de Teftiş Kurulu Başkanımızı bizzat görevlendirdim. 'Git, bu konuyu incele ve gerektiğinde soruşturmayı yap ve bununla ilgili raporu bana getir'. Dün akşam Hava Kuvvetleri Komutanımızın ifadesi, kendi iç incelemesidir. Bağlayıcı değil; ama asıl nihai karar, bakanlığımızın Teftiş Kurulu'nun. O gelecek rapora göre, biz de işlem yapacağız. Hava Kuvvetleri'nin kendi iç incelemesi açısından o değerlendirme belki makul olabilir; ama asıl bağlayıcı incelemeyi bakanlık Teftiş Kurulu Başkanı yapacak. Başkanımızın getireceği rapora göre, biz de değerlendirmemizi yapacağız. Hava Kuvvetleri'nin kendi iç incelemesi, bunun bağlayıcı bir yönü yok. Asıl bağlayıcı olan bakanlık Teftiş Kurulu. Şu anda verdiğim emir, inceleme ve gerektiğinde soruşturma emridir" diye konuştu.

YORUMLAR 15
  • Olay 7 yıl önce Şikayet Et
    Kemalistlerin mesajı olabilir mi acaba?
    Cevapla
  • Osman53 7 yıl önce Şikayet Et
    Gereken neyse yapılsın. Bu işin içinde bir fetö parmağı varsa hepsinin kafası koparılsın.
    Cevapla
  • vatan bekçisi 7 yıl önce Şikayet Et
    kusur deyip geçiştiriyorlar bu makamdaklerin tamda referandum üncesi büyle bir kusur işleme hakkı yoktur türk milleti adına hesap sorulmalı derim.
    Cevapla
  • TÜRK oglu TÜRK 7 yıl önce Şikayet Et
    yunan muhalefet partisi olsa bu kadar tepki olmazdı herhalde en iyisi chp yi kapatın gitsin yada tüm muhalefet partilerini
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakanlık doğrusunu yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi