Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Başbakan Binali Yıldırım cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu için "Sokakta adalet aranmaz, eziyet ediyor kendisine" dedi.

GİRİŞ 16.06.2017 14:07 GÜNCELLEME 16.06.2017 14:36
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Adalet Yürüyüşü"ne ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu;

YÜRÜMESİN HIZLI TRENLE GİTSİN

"Enis Berberoğlu'nu ziyarete gitmek için mübarek Ramazan günü yürümeye gerek yok. Hızlı trenle gidebilir neden kendine eziyet ediyor. Sokakta adalet aranmaz. Mahkeme bir karar vermiş, bunun hak arama yolları devam ediyor. Mahkemelerin verdiği karara beğenmesek de saygı göstermemiz lazım.



DOKUNULMAZLIKLARIN KALDIRILMASI İÇİN OY VERDİ

Bakın Kılıçdaroğlu şunu unutmuş görünüyor, şimdi milletvekiline sahip çıkmasını anlayabiliriz ama TBMM'de dokunulmazlıklar kaldırılırken olumlu oy kullandılar. HDP hariç bütün partilerin oyları ile dokunulmazlıklar kalktı. Bunun sonucunun yargılama olacağını Sayın Kılıçdaroğlu biliyor.

EN HAFİFİNDEN SORUMSUZLUK

Şu anda verdiği tepki anlamlı değil, doğru da değil. çözüm aranacaksa çözüm yeri Meclis'tir.Sokakta çözüm aramak en hafifinden sorumsuzluktur.Bahçeli'nin açıklamaları devlet adamına yakışır açıklamalardır. Provokasyon ihtimali uzak değil. Her zaman beklenebilir, İçişler Bakanımız konuyu yakından takip ediyor, gerekli güvenlik tedbirlerini almış durumda. Ümit ederim ki bu meseleye burada son verirler. Meclis'te bütün partiler, ortak bir anlayışla çözümü için gayret gösteririz. Cumhurbaşkanımızın dün anayasaya işaret etmesi önemlidir"

YORUMLAR 70
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    bu yürüme meselesi bana rahmi koçun botla dünya turuna çıkmasına benziyor. yani cezalandırma gibi. istikamet İstanbul marş marş. referandumu kaybetmenin cezası.
    Cevapla
  • Emre 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana bir firsat verir önce ve Sen 90 yil boyunca bir memlekette egemen olursun. Egemen olursunda bir Milletin maneviyatina düsmanik eylersin adaletin a sini bile gostermezsin gostermedigin adaleti laikliktir efendime soylim cumhuriyettir vs. Vs. Gibi birço kilifin icine sokarsin muslumana zulmedersin Allah n dinini bir milletin kulturunden yasamindan silmeye kalkacak kadar alcakligida yaparsan Yaradan da seni boyle palyaço gibi maskara eyler. Ab abdnin agzina bakan yardim etsinlerde memleketi eskisi gibi kapasitesiz tayfa olarak size yonettirsinler diye boyun bukersiniz ancak. Size iyi yurumeler.....
    Cevapla
  • arduino 6 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğluna yürümek hatta elindeki pankart hiç yakışmıyor. berbat bir yürüyüşü var.
    Cevapla
  • sahin 6 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda istifasini verir gelebilirse sakaryada bekliyik
    Cevapla
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Yürümekle yollar aşınmaz.Küçükken ninni yapanlar (uyusun da büyüsün tıpış tıpış yürüsün ninni) diye söylemişler.Şahıs da yürüyor.Bir de vatan lehine bir iş yapmayı deneseler.!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor