AK Parti'den 'gübre' ve 'mermi' tepkisi!

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı alanın önüne hayvan gübresi dökülmesine ilişkin, "sabotaj kokan şeyler" dedi.

GİRİŞ 29.06.2017 14:15 GÜNCELLEME 29.06.2017 16:23
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

CHP'nin "Adalet Yürüyüşü"nde yaşanan gübre ve mermi olaylarına ilişkin olarak AK Parti'den ilk açıklama AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan geldi.Canlı yayında konuşan Ünal, "Bunlar kabul edilebilir şeyler değil, daha çok sabotaj kokan şeyler" derken, CHP'nin yürüyüşü için, meselenin adalet olmadığını söyledi. 

"MESELE ADALET DEĞİL"

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, şunları söyledi;

"Bunlar kabul edilebilir şeyler değil, daha çok sabotaj kokan şeyler ama ben CHP'nin Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının hemen akabinde başlayan bu süreci, Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olduktan sonraki süreci analiz ettiğimizde, 2013'ten bugüne kadar olanki süreci analiz ettiğimizde, başka bir fotoğraf karşımıza çıkıyor. Gezi'de nasıl mesele ağaç değildiyse, 17-25 Aralık'ta nasıl ki mesele hukuk değildiyse bugün de adalet değil"

YORUMLAR 15
  • vatandaşş 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bırakın şu adamı yürüsün kimse ilgilenmiyor zaten haber bile yapılmasa olur.aynı çocuk gibi adam.bu yürüme davranışını söndürmek için süper dadıdaki bayandan yardım alınsın.oturanlar mı ödüllendirilir,mola paspasındamı bekletilir.bırakın eğitimciler ilgilensin... gübre felan dökerek kanını bitlendiriyorsunuz. ayrıca döken kişi de iyice bir araştırılmalı nedir ne değildir.
    Cevapla
  • Napsitli 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye ne güzel iste tam CHPye yakisir
    Cevapla
  • bozok 6 yıl önce Şikayet Et
    en azından ne kadar yanlış olduğunu kabullenmiş ve ak partili olmayan bir suçlu arama gayretine girmiş olunması gayet güzel
    Cevapla
  • Egeliden 6 yıl önce Şikayet Et
    O gübreci iyi araştırılsın.Her gün müftünün keçisi çalınıyor ama "Müftü keçi çaldı" senaryoları anlatılıyor.
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    doğan haber ajansı kamyonu küpreyi dökmeden çekmeye başlamış nerden biliyorlardı gübre döküleceğini, tamamen bu chp nin tezgahı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı