Cumhurbaşkanı Erdoğan 02.32'de halka hitap edecek

FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişiminin birinci yılında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'e ilk bombanın atıldığı saat olan 02.32'de halka hitap edecek.

GİRİŞ 29.06.2017 14:57 GÜNCELLEME 29.06.2017 15:01
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişiminin birinci yılında, bombaların hedeflerinden biri olan TBMM, 15 Temmuz Cumartesi günü saat 13.00'te özel gündemle toplanacak. Genel Kurul'daki toplantıya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.  Toplantı, TBMM Başkanı İsmail Kahraman başkanlığında, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulması ile açılacak. Kahraman'ın yapacağı konuşmanın ardından, Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin temsilcileri 10'ar dakikalık söz alacak. Özel oturumu yabancı misyon temsilcileri ve kurum temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da kendilerine ayrılan bölümden izleyebilecek. Konuşmaların ardından TBMM Genel Kurulu'ndaki oturum sona erecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HALKA HİTAP EDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yapılacak olan etkinlik, Meclis Şeref Kapısı önündeki alana kurulacak olan dev ekranlardan canlı verilecek. FETÖ'nün darbe girişiminde, Meclis'e ilk bombanın atıldığı saat olan 02.32'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla, Meclis Şeref Kapısı önünde, "Video Mapping" sistemiyle, darbe girişimine ilişkin görüntüler sunulacak. Buradaki etkinlik vatandaşlara da açık olacak. Erdoğan, burada vatandaşlara hitap edecek. Meclis Şeref Holü'nde, Anadolu Ajansı'nın (AA), 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin fotoğraflarından oluşan bir sergi açılacak.

TBMM Halkla İlişkiler Binasında da 21. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili Zeki Ünal'ın, 15 Temmuz'a ilişkin yaptığı yağlı boya tabloları sergilenecek.

YORUMLAR 28
  • fuat göksu 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla
  • Keşke 6 yıl önce Şikayet Et
    Keşke 15 temmuzda Fetönun içerde ki beyin takımı idam edilse bence en güzeli bu olurdu...
    Cevapla
  • balıkesirli 6 yıl önce Şikayet Et
    Reisim sana canım feda olsun. 11 aydır açıktayım. Benim ve zürriyetimin KANI bu vatana helal olsun. Şu bizim işlere bir el at allah aşkına. 2012 yılında eşimle bütün bankaları gezdik ve en düşük faiz verdiği için konut kredisi çektim yalan yok ama 11 aydır mazlumum ben. Böyle olmamalıydı. Sadece seni bu millet başka sevdi be reis. Senin herdaim canın sağolsun allaha emanet ol.
    Cevapla
  • ülke sevdalısı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence o gece her saat başı SELALAR da okunsun halk camilerde mevludler okunsun yasinler okunsun
    Cevapla
  • vatan bekçisi 6 yıl önce Şikayet Et
    devlet başkanımıza allahtan uzun ve hayırlı ümürler dilerim ümmetin temsilcisi milli ve yerli allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi işgalci İsrail'i derinden vurdu: Bu işe başka ülkeler de bulaşırsa...
Yunan basını: Fatih Terim kovuluyor!