İşte HDP'nin 2019 planı!

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, 2019 yılında yapılacak seçimlerle ilgili CHP lideri Kemal KIlıçdaroğlu'na birliktelik çağrısında bulundu.

İşte HDP'nin 2019 planı!
İşte HDP'nin 2019 planı!
GİRİŞ 10.08.2017 09:49 GÜNCELLEME 10.08.2017 09:52
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, 2019 yılında yapılacak seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.Kanlı terör örgütü PKK'nın kontrolü altındaki medya kuruluşuna konuşan HDP'li vekil, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açık bir çağrıda bulundu.

ERDOĞAN'A KARŞI YAN YANA OLALIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı zafer kazanmanın yolunun birlikten geçtiğini ifade eden Önder, "ittifak şart" dedi.

BİRLİKTELİK ŞART

HDP'li Sırrı Süreyya Önder, "Bunun koşullarını yukarıda anlattım; ama mevcut durumda Türkiye’de gerçek bir kırılma var, bu kırılma ve yeni başkanlık sistemi mantığı bu kırılmada yüzde 50’nin üzerinde oy alabilecek, yani 1+1’in 3 edeceği yeni bir ittifakı gerektiriyor. HDP, CHP ve daha birçok paydaşın içinde olacağı bir birliktelik şart." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 45
  • Alper Murat Sarmacı 6 yıl önce Şikayet Et
    bu herifi disari da halen neden tutarlar anlamadim bu adam tum marjinal solculari tek hedefte birleştirip pkk ya insan kaynagi saglamaktadir
    Cevapla
  • feraset 6 yıl önce Şikayet Et
    Merak ediyorum kürtçülük olarak çıktıkları yolda chp nin hangi kürtçü söyleminden dolayı yanina geçmesi konuşuluyor. Peki hdp de chp de tabanı bunu sorgulamayacakmı?
    Cevapla
  • Kader 6 yıl önce Şikayet Et
    CHPKK kolkola.
    Cevapla
  • vanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    hani siyaseti bırakıyordu bu adam?
    Cevapla
  • deli..dolu 6 yıl önce Şikayet Et
    2019 seçimleri 1071 ile 1299 yılından bugüne devam eden Anlı Şanlı "ŞEHİT ve GAZİ" 7,den 77,ye Türk Milleti ile dış Şer fitne haçlı siyonist ALÇAKLARINA ve içimizde,ki Türk görünümlü dindar görünümlü "MANKURT HAİNLERİNE karşı var olma İstiklal İstikbal İstikrar BAKİ mücadelesidir.,bu işin hadi yası yok yası amaSI yoktur.,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'