AK Parti'den Melih Gökçek açıklaması

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Melih Gökçek görüşmesinin rutin bir görüşme olduğunu açıkladı.

AK Parti'den Melih Gökçek açıklaması
AK Parti'den Melih Gökçek açıklaması
GİRİŞ 06.10.2017 18:35 GÜNCELLEME 06.10.2017 19:27
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, partisinin Afyonkarahisar kampında gazetecilere açıklama yaptı.

Kameralar karşısına geçmeden önce Ünal, gazeteciler için kurulan çadırda kısa süre sohbet etti.

Burada dün akşam saatlerinde gerçekleşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

"İSTİFA TALEBİ SÖZ KONUSU DEĞİL"

Melih Gökçek'in daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep ettiğini dile getiren Ünal, "Melih Bey'i Cumhurbaşkanımız çağırmadı. Melih Bey kendisine projeleri anlattı. Bir istifa talebi sözkonusu değil. Ama bizim dört aydan beri ısrarla söylediğimiz bir şey var. Cumhurbaşkanımızın sahneye tekrar dönmesiyle birlikte her şeyi elden geçiriyor. Teşkilatları elden geçiriyor, belediyeleri, hükümeti elden geçiriyor. Yani bütün bu elden geçirmelerin amacı 2019'a hazırlık. Bu süreçte bizim herhangi bir il başkanına, herhangi bir belediye başkanına herhangi bir kendisini siyasi güvence altında görmesi sözkonusu olamaz. Şunların istifası istenecek, bunların istenmeyecek diye bir şey sözkonusu olamaz. Yerel yönetimlerin bu konudaki çalışmaları devam ediyor" dedi.

"MELİH GÖKÇEK ÖZELİNDE BU TARTIŞMANIN YAŞANMASI DOĞRU DEĞİL"

Cumhurbaşkanı'nın, Ak Parti'yi bir dava partisi olduğunu daha önce de dile getirdiğini belirten Ünal, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız 'biz bir ekip ruhu ile hareket ediyoruz. Biz de partinin değeri anlamı üstün ve kıymetlidir' dedi. Makamı alırken sorun çıkarmayanlar, makamı boşaltın denildiğinde niye sorun çıkarsınlar? Aslında her şey çok açık, bir süreç devam ediyor. Bu süreç içinde herhangi bir şey olduğunda ilk siz duyacaksınız. Melih Gökçek özelinde bu tartışmanın yaşanması doğru değil. Melih Bey ile görüşmenin içeriği projeler ve randevudur. Bunun dışına çıkılması sözkonusu olmadı."

YORUMLAR 26
  • Şamil 6 yıl önce Şikayet Et
    Korkarım bu sünepeliklerimizin bedelini hep birlikte giderek ödeyeceğiz ! Kaybeden , kaybettiren adamlarla seçime gidilmez ! RTE , bir an önce ufuksuz, verimsiz idealsiz, dava sız danışmanlarından kurtulmalı.
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Melih in gitmeye niyeti pek yok gibi
    Cevapla
  • sinem 6 yıl önce Şikayet Et
    Buradan açıkça anlaşılıyor ki Erdoğan'ın çevresinde hala daha muhalif takımdan kişiler mevcut, belki danışman belki de danışmanın danışmanı. Şimdi bu kişiler önce Erdoğan'a partinin önde gelen isimleri hakkında kötü yönde telkinler ile bilgi vermeye başlıyorlar, ufaktan büyüğe doğru, sonra Erdoğan'da bir sinyal gördükleri anda hemen muhalif basına haber veriyorlar, daha Erdoğan bir açıklama yapmadan. Sonarsında ise muhalif basın hep bir ağızdan bir anda bağırmaya başlıyor, istifa diye, ortalıkta hiçbir gerekçe yok, açıklama yok, tamamen yalan kampanyası. 28 Şubat zamanında uygulanan bir taktik, dedikodu ve korkutma yoluyla korkutup kaçırma taktiği.
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Melih Gokcek buyuk bir guc o yuzden altini oymaya calisiyorlar hurriyet gazetesi 3 gunden beri yalaniyor ara bozariz diye tongaya bile dustuler sahte hesabi okudular saskinlar umarim Reis farkindadir
    Cevapla
  • Reisssddd 6 yıl önce Şikayet Et
    Reisi yanlis yonlendirenler hala var isi zor teskilatlarin cogu ayni deva ediyor degisen cok az bakanlar bile reisin gitmesi icin calisiyor dersinnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi