Çanakkale Belediye Başkanı'na istifa çağrısı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Çanakkale’nin imajını bozan Belediye Başkanı demokrasiye inanıyorsa, kadınlara saygı duyuyorsa, hemen istifa etmelidir." dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı'na istifa çağrısı
Çanakkale Belediye Başkanı'na istifa çağrısı
GİRİŞ 13.10.2017 16:04 GÜNCELLEME 13.10.2017 16:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AA'ya yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde Çanakkale  Belediye Meclis toplantısında yaşanan skandaldan belki birileri ders çıkarır ve  bu tür olaylar bir daha yaşanmaz diye düşündüklerini ancak geçen zamanda CHP  yönetiminin de Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın da bu olaydan herhangi bir ders  almadığını fark ettiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da CHP’nin bu tutumu üzerine  düşüncelerini ifade ederek Belediye Başkanı'nın bundan böyle 18 Mart törenlerinde  konuşmayacağını söylediğini anımsatan Turan, "Sorumlu bir siyasetçi bunca tepki  karşısında durduğu yeri gözden geçirerek bir durum muhasebesi yapmalıdır. Ancak  Belediye Başkanı 'dediğim dedik çaldığım düdük' dercesine tutumunu devam  ettiriyor." dedi.

Turan, belediye başkanının bununla da yetinmeyerek provokatif üslubunu  daha da sertleştirdiğine değinerek Turan, "Ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı bir  üslupla Cumhurbaşkanımıza karşı saldırgan bir dil kullanıyor. Çanakkale halkını,  milletimizi ayrıştırıyor. Kadınları aşağılayan bir üslup kullanan Belediye  Başkanı, bu skandal karşısında özür dilemesi gerekirken çirkin bir üslup tercih  edip, utanmadan, sıkılmadan hala ayrıştırıcı dilden bahsediyor." ifadesini  kullandı.

Milletin Çanakkale'de halkın kimin ne hesaplar içerisinde olduğunu çok  iyi bildiğini belirten Turan, şöyle devam etti:

"HDP barajı için pilav dağıtan, Ak Parti’li kadınlar üzerinde zabıta  terörü estiren, 15 Temmuz’da Çanakkale meydanlarında demokrasi nöbeti tutan  vatandaşlarımıza hakaret eden Belediye Başkanı'nın kötü sicilini hepimiz  biliyoruz. Hiçbir açıklaması bu sicilini düzelttirmeye yetmeyecektir. Son dönemde  büyük projelerle gündeme gelen Çanakkale’nin adını hizmetlerle değil de bu  skandallarla gündeme gelmesi Belediye Başkanı’nın tutumundan kaynaklanmaktadır."

Turan, Çanakkale’nin imajını bozan, adını kirleten belediye başkanının  hemen istifa etmesini isteyerek, "Herhangi bir projesi ya da hizmetiyle değil  sadece skandallarıyla gündeme gelen Belediye Başkanı istifa etmediği müddetçe bu  skandal olayla anılacaktır." dedi.

YORUMLAR 4
  • vatan perest 6 yıl önce Şikayet Et
    canakalelilere bi bu belediye cok bile vatandasina gore belediye
    Cevapla
  • MÜSLÜMAN TÜRK 6 yıl önce Şikayet Et
    Yoo niye istifa edecek ki adam kadınlara herkes bağırabilir bizde bağırıyoruz
    Cevapla
  • selim 6 yıl önce Şikayet Et
    canakkaleyi ilk gördügümde dedim buranin belediye baskani kesin chp lidir,yollar berbat sehir harabe Atatürkün heykelin arkadina saklanipda demokrasiyi icki kadehlerinde arayan belediye baskanlari Atatürk sizi görse hemen asar,artik bölücülük yapmayin is yapin ,hdp nin kuklasi olmayin
    Cevapla
  • efecan 6 yıl önce Şikayet Et
    yiyiçi adam gitmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı